Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 червня 2015, 12:25 Інше
Добірка цікавих новин
Добірка цікавих новин

Сноубордист, котрий їздить хмарами; човнярка, яка самостійно вирушила підкорювати океан; кіт, що отримав посаду менеджера та кролик, сміливості якого можна позаздрити.

***

Американський сноубордист Адріан Ченні досяг у буквальному сенсі захмарних висот. Відео, на якому він літає на дошці по хмарах, за лічені дні набрало сотні тисяч переглядів в Інтернеті. Стрибнути вище голови екстремалові допоміг гелікоптер, до якого його прикріпили за допомоги довгих тросів. Втім, легкість, з якою спорстмен виконує трюки, тільки показна. Лету передували роки тренувань.

***

Човном через Тихий океан. Американка сама вирушила назустріч пригодам. 29-річна Соня Баумштейн планує гребти по 14-16 годин на день, щоб подолати хвилями понад 9,5 тисяч кілометрів. Подорож від берегів Японії до Сан-Франциско спортсменка планує завершити у вересні. Для цього спеціально виготовили човна, на якому немає ані двигуна, ані вітрила. За всю історію відомо лише про три випадки успішного перетину Тихого океану на веслах.

***

Румунська інтернет-крамниця взяла на роботу кота. Висловухий шотландець обійняв посаду менеджера з реклами. До речі, конкурс був неабиякий - вибирали з семисот претендентів. В результаті перемогу здобув претендент на прізвисько Бос. Згідно зі штатним розкладом, він братиме участь у відеозніманях і фотосесіях, а також залишатими відбитки лап на коробках з подарунками для клієнтів. За свою роботу кіт отримуватиме 200 євро на місяць.

***

Ризикована втеча від снігової лавини! Сноубордист видовищно лавирував схилами, знімаючись на відео, коли в кадрі несподівано з'явився інший персонаж: маленький білий кролик. Вухатий екстремал, якого ледь видно в снігу, вирішив позмагатися у сміливості зі спорстменом. На щастя, для обох учасників забіг закінчився вдало.