Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 червня 2015, 17:20 Інше
Неординарні новини
Неординарні новини

Летючі торти, шнурівки - як привід для ДТП, освідчення в коханні на межі життя і смерті, чоловік, який цілодобово танцює й найромантичніше місце для весільної подорожі.

Карлсон про таке б мріяв. Чудернацьке змагання зі жбурляння тортів на швидкість відбулося у британському графстві Кент. Команди мали якомога точніше поцілити в опонентів іменинними пирогами. Бали нараховують відповідно до влучності. Найбільше - за удар в обличчя. Вперше таке дійство провели тут 1967-го. Щороку безліч учасників з усього світу приїжджають на фестиваль. Цьогоріч перемогу здобули японці.

***

Провчив школяра за незав'язані шнурки. У Бразилії водій міського автобуса мало не покалічив неповнолітнього. Замість сісти в салон, малий просто на сходинках взявся поправляти зав'язки в черевиках. Двері зачинилися саме цієї миті. На щастя, такі непедагогічні методи до трагедії не призвели. Дитина пообіцяла назавжди запам'ятати науку.

***

Романтика - на межі життя й смерті, або як довести кохану до інфаркту під час освідчення. У мережу виклали відео чи не найнебезпечнішого зізнання у світі. Майбутній наречений з друзями розіграв дівчину. Лише погляньте, у який спосіб чоловік спитав, чи згідна вона стати його обраницею. Відповідь, до речі попри таку витівку, була позитивна.

***

Танці - на сніданок, обід і вечерю. Чи не найзапальніший танцюрист мешкає в Чикаго. Так, принаймні, вважає сам витівник, який примудрився 100 днів поспіль вправлятися в па. Для чого чоловікові знадобилося ставити такі рекорди - невідомо. Але в інтернеті багатьом користувачам до вподоби його діяльність. Ролик переглянули мільйони людей. 

***

І чи не найромантичніший заклад у світі працює на архіпелазі Фіджі. З-за столика довкола видно лише кришталево чисті води з рифами. Це дає змогу гостям зануритися в атмосферу цілковитого усамітнення. Водночас там може розміститися до ста відвідувачів. З-поміж найпопулярніших пунктів меню - запечена на камінні піца з морепродуктами і тропічні напої. Вартість столика прораховують індивідуально.