Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 червня 2015, 21:56 Інше
На Волині застрелився ДАІвець
На Волині застрелився ДАІвець

Працівник Державтоінспекції застрелився на Волині. Після зміни на стаціонарному посту Цумань він зайшов до туалету і вистрілив собі в голову.

Все сталося приблизно о 9-й ранку. Відбувши зміну, працівник ДАІ зайшов до туалету, після чого пролунав постріл. Колеги кинулися до нього, але правоохоронець вже був мертвий.

Віталій Ярмолюк, колега загиблого:

- Ніч пройшла спокійно, ні з ким конфліктних ситуацій не було, все нормально, зранку він написав рапорти, щоб зміну здати. Прийшли всередину, почали гукати його - ніде не було, в туалеті, бачимо, світло і всередині закрито. Ми: Володя, Володя…. Там не відповідав, ми вибили двері і побачили, що лежить, з голови тече кров.

Загиблому було 40. Старший прапорщик відслужив в органах внутрішніх справ майже два десятки років. Що підштовхнуло його на такий крок - поки невідомо. На місці події працюють експерти-криміналісти і слідчі. Розглядають кілька версій трагедії.

Анатолій Петрушин, заступник керівника УМВС України у Волинській області:

- Перш за все - це самогубство цього працівника, зважаючи на те, що приміщення, в якому виявили труп, було зачинене зсередини. І крім того, не виключаємо можливості випадкового пострілу внаслідок необережного поводження з табельною вогнепальною зброєю.

Причини й обставини смерті працівника міліції з'ясовують. Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження. Поки що за частиною першою статті 115 - умисне вбивство.