Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2015, 12:35 Інше
Добірка цікавинок
Добірка цікавинок

Готель, де заборонено селфі, працює в Італії. Власник 5-зіркового закладу в Тоскані змушує мешканців відмовлятися від фотографування біля басейнів і в ресторанах. Частими гостями тут є селебритіс, приміром, Наомі Кемпбелл, Деніел Крейг і Донатела Версаче. Тому, на думку господарів, і варто поважати право на приватне життя та дотримуватися готельного етикету. Номер коштує від півтисячі євро за ніч.

***

Одні кажуть - божевільний і несповна розуму, інші - мрійник, який таки домігся свого. У США 91-річний дідусь розтрощив гараж і виїхав надвір через зачинені двері. Змалечку  Волтер Томас прагнув утнути таке і ось вмовив родину дозволити йому примху. Онуки орендували автомобіль і приміщення, яке невдовзі мають знести. Тому збитків витівка не завдала.

***

Ферма, де виростили марихуани на 135 тисяч доларів. Нелегальний бізнес викрили в Польщі. За грати потрапили четверо наркоаграріїв, усім загрожує восьмирічне ув'язнення. Вдалося вийти на слід банди завдяки пильності сусідів, які підгледіли за підозрілими людьми й сповістили в поліцію.

***

Порося потрапило за грати в Мічигані - за порушення громадського порядку. Тварина втекла від господаря, і через скарги сусідів опинилася в поліційному авті - так би мовити, до з'ясування особи. Ображена свиня оправоохоронцям віддячила обгидженням салону. Коли знайшли власника, саме він мусив прибирати наслідки діяльності правопорушниці.

***

Базилік - на операційному столі. В Перу хірурги застосували прянощі, щоб витягти з ока підлітка черв'яка. Дивовижно, але хробак завдовжки 3 сантиметри місяць був у організмі 17-річного хлопця. Через сильні болі він звернувся до лікарів, а ті, щоб урятувати зір, змушені були діяти хитро. Виявилося, різновид, який потрапив у око, неабияк полюбляє базилік. Тож перед операцією рослину поклали на обличчя і чекали, доки вдасться виманити непроханого гостя. Дійство відбулося успішно. Здоров'ю хлопця нічого не загрожує.