Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2015, 12:00 Інше
Що цікавого сталося в світі
Що цікавого сталося в світі

28 тисяч доларів на годинники для собаки! Син китайського мільярдера купив своєму псові 2 золотих девайси Apple Watch. Таким подарунком багатій похвалився на своїй сторінці в соцмережі. Мовляв, варто було б взяти 4 - по одному на кожну лапу - але то несмак. Коштує такий годинник у Китаї понад 14 тисяч доларів.

Зсунув з місця двоповерховий котедж завважки 30 тонн! Таке утнув відомий уральський стронгмен Ельбрус Нігматуллін. Для встановлення світового рекорду використав виставкового зразка заміського будинку з бруса, який підняли з фундаменту і поставили на залізничні рейки. Силач не лише зрушив з місця важезну конструкцію з меблями, оргтехнікою та квітами на підвіконнях, а й навіть протягнув її волоком понад два метри.

***

Дитячі гроші на пластику для матусі. Британка витратила допомогу на малюків на власне перевтілення. 48-річна безробітна мати з графства Камбрії, що має чотирьох дітей, віднесла 20 тисяч фунтів пластичним хірургам. За словами "турботливої" матусі, цю солідну суму їй вдалося заощадити на їжі. В яких умовах при цьому жили її діти, не повідомляють.

***

Вік для подорожей не завада! 80-річна мандрівниця з Казахстану стала зіркою інтернету. Бабуся на ім'я Олена Токсанбаєва їздить по усьому світу зі своїми дітьми та онуками, фотографуючись біля найвідоміших визначних пам'яток. Зворушливі знімки в соцмережі розмістила онука. Публікації набрали тисячі лайків і сотні перепостів за кілька годин - користувачі Facebook захоплюються позитивною апашкою і вимагають докладнішої розповіді про її подорожі.