Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 травня 2015, 12:59 Інше
Добірка неординарних новин
Добірка неординарних новин

Макіяж - щоб зізнатися в коханні,  декрет для татусів і як повернутися в дитинство за тисячу доларів.

Cукня і перука - як атрибути пограбування. У Детройті двометровий заввишки відвідувач аптеки влаштував маскарад і, погрожуючи зброєю, забрав готівку з каси. Грабіжник у рожевому жіночому вбранні, з бородою і на підборах поліцію спантеличив. Вже складено фоторобот злочинця і розпочато пошукову операцію.

***

Іграшковий автомобіль - на реальних автошляхах. Хто не мріяв у дитинстві проїхатися таким залізним конем за межами треку? Пенсіонер з Шотландії втілив такий задум в реальність. За 1000 доларів він оснастив машинку з парку атракціонів потрібними для руху в мегаполісі деталями. Розганяється транспорт до максимальних 75 кілометрів за годину. Втім, 69-річного розробника це не бентежить. Каже: не швидкість - азарт і заздрість витріщак - основна мета його подорожей. А ще можливість хоч ненадовго повернутися в дитинство. 

***

Зворушлива порція татової любові. Фотограф зі Швеції публікує кадри так званого батьківського декрету. За законами країни кожен чоловік може розділити піклування про новонародженого малюка і щонайменше два місяці провести вдома замість дружини. Татусі, які на таке погоджуються, кажуть - втрачають на заробітках. Однак, порівняно з тим, що вони стали ліпше розумітися з коханими і малечею - матеріальні втрати нівелюються. Тож радять чоловікам з інших країн не боятися відповідальності й відчути на собі повноцінну радість батьківства.

***

Насамкінець, про перевірку вірності й відданості… макіяжем. Двоє американців погодилися на сміливий експеримент - щоб поглянути, як виглядатимуть через десятиліття після весілля. Візажисти попрацювали віртуозно. Що з того вийшло і як реагували чоловік і дружина на грандіозне перевтілення, гадаю, варто переглянути без коментарів.