Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 травня 2015, 12:01 Інше
Добірка неординарних новин
Добірка неординарних новин

Охоронець-клептоман. У Китаї чоловік виніс із фабрики, на якій працював, тисячу курячих яєць. Начебто всі їх він мав намір з'їсти. В оселі грабіжника знайшли ще безліч різноманітних крадених речей. Підозрюваний зізнався - майже все своє майно здобув у нечесний спосіб, і вдіяти нічого з такою залежністю не може.

Змія - на лобовому склі. Приголомшливі кадри виклав у мережу автовласник з Огайо. Непрохана гостя сховалася під капотом. Коли ж транспорт рушив, злякалася і вилізла назовні. Наляканий водій нічого вдіяти не міг. Зникла рептилія так само стрімко, як і з'явилася. На згадку залишилося лише відео інциденту.  

***

Хокей як колискова. Маленький вболівальник заснув, споглядаючи гру улюбленої команди. Рахунок визначала напружена боротьба за шайбу. Втім, дитина, як бачите, не дочекалася фіналу й задрімала на трибунах. До слова, команда, за яку вболівав юний фан, програла у поєдинку.

***

Перетворити автобусну зупинку на шедевр. Нетривіальні архітектурні витвори прикрашають краєвиди селища Крумбаха в Австрії. Інженери і місцеві ентузіасти неабияк помізкували й причепурили батьківщину. Кажуть, сплутати Крумбах віднедавна будь з чим неможливо. Витвори унікальні і єдині у світі.

***

Єдине прижиттєве зображення Вільяма Шекспіра, або як виглядав видатний поет після написання "Сна  літньої ночі" й перед створенням "Гамлета". Унікальний портрет славетного драматурга віднайшли британські історики - на обгортці книги, виданої 1598-го року. Науковці називають знахідку відкриттям сторіччя - досі ніхто не знав достеменно, як виглядав автор шедеврів англійської літератури. Примітно, що сенсаційне відкриття оприлюднили за рік до 400-х роковин смерті Шекспіра.

***

А от у США мешкає художник, нащадки якого точно знатимуть до дрібниць усі риси обличчя пращура. Джонатан Келлер 16 років поспіль робить селфі. Свого часу придбав аж надто дорогу цифрову камеру й почав тестувати її. Так з'явилося хобі. Американець захоплений милуванням плодами своєї праці. Каже, доки житиме, щоденно фіксуватиме автопортрети. Хоча мало хто з оточення молодика розуміє сенс таких дій.