Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 травня 2015, 11:35 Інше
Добірка неординарних новин
Добірка неординарних новин

Дві тисячі доларів на весільну сукню для пса. В Австралії справили розкішне весілля двом мопсам. Як видно з фото-звіту церемонії - власники чотирилапих до дрібниць подбали про всі традиційні атрибути. Запросили до молодих триста гостей-людей і 60 песиків. Подарунки, зокрема і грошові, віддали фондам, що піклуються про безпритульних тварин.

Чому б не пограбувати найліпшу подругу? В Австралії жінка привела злодіїв до оселі приятельки та ще й допомогла їм винести з житла цінні речі. Камера спостереження фіксувала оборудку. Щоправда, до миті, коли банда згадала про об'єктив і спробувала вимкнути його. Поліція вивчає запис, оголосила винагороду за інформацію, яка допомогла б у пошуках крадіїв.

***

Хіп-хоп, самба, вальс, або інвалідний візок - не привід відмовлятися від улюбленого хобі. В Бразилії існує колектив, де в пари стають і люди з обмеженими можливостями, й повноцінні танцівники. Незвичайний ансамбль гастролює і Батьківщиною, і світом. За останні 16 років трупа дала до 1000 виступів. Танцівники кажуть: власним прикладом і далі доводитимуть - меж людським можливостям немає, так само як і оптимізмові, що мотивує бразилійців до такого дозвілля і реабілітації.

***

Винахід, який заощадить електроенергію і стане в пригоді чи не всій планеті. Так називає свою розробку чоловік з американського Теннессі. Дейв Рейнолдз розробив підсвічування для туалету. Каже: все геніальне - просте. Домашній аксесуар залюбки продає і в США, і за кордон. Чимало замовлень уже відіслав до Італії, Німеччини, Австралії, Японії та Об'єднаних Арабських Еміратів. Коштує розробка півсотні доларів.

***

Насамкінець - надзвичайно фотогенічний восьминіг, який мешкає на Гаваях. Лише погляньте, з яким задоволенням тварина позує перед камерою оператора. Автор відео каже: зустрів підводного мешканця випадково. Потоваришували ж вони, певно, надовго. Адже восьминіг ніби чекає наступних зустрічей і вже є героєм документального фільму про узбережну фауну регіону.