Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2015, 21:53 Інше
У Харкові за таємничих обставин випала з вікна школярка
У Харкові за таємничих обставин випала з вікна школярка

Загадкова смерть 15-річної дівчинки в Харкові. Дитину знайшли опівдні в житловому масиві Салтівці. За версією правоохоронців, школярка стрибнула у прірву з власної волі, хоча місцеві мешканці запевняють - на тілі бідолашної було видно підозрілі синці.

Першою тіло загиблої дитини помітила мешканка багатоповерхівки. Із власного вікна вона розгледіла скривавлену дівчинку у джинсовому костюмі. Одразу викликала правоохоронців. Місцеві, які спостерігали за діями експертів, запевняють: на тілі бідолашної були підозрілі синці. Люди не відкидають, що вони могли залишитися, бо школярку силоміць викидали з вікна. 

Вікторія, мешканка Харкова:

- Кто она, ни имени, ничего. Просто позвонили, сказали, что с 14-го этажа упала. Ну или упала, или выбросили, тоже непонятно, потому что она в синяках была.

- Мы только приехали, нам сказали, что девочка какая-то из 17-й школы, либо она упала, либо её скинули. 12 лет, по-моему.

За кілька годин після інциденту міліціянти визначили особу загиблої. Вона справді мешкала в цьому будинкові, на 14 поверсі. Дівчинці було 15 років і вона - з гарної родини. Тому слідчі не відкидають, що дитина скоїла самогубство. А от щодо причини фатального кроку - поки нічого не повідомляють. Лише називають версії - нещасливе кохання та складнощі з навчанням. Щоправда, коментувати на камеру трагедію в міліції відмовилися.