Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2015, 11:47 Інше
Добірка неординарних новин
Добірка неординарних новин

Обід під водою, зомбі в парку для дітей, рекордні татуйовання і автомобілі без керма і педалей.

Злодій хотів украсти банкомат з заправки. Натомість, осоромився і став героєм випусків новин. Невдаху шукає поліція австралійського містечка Таунсвіля. Чоловік ретельно спланував свій злочин, думав викрасти пристрій з готівкою у залі АЗС, втім, вирішальної миті ланцюг, який мав відірвати банкомата від землі, розірвався. Як усе відбувалося, зафіксувала камера спостереження. Поліція оголосила чималу винагороду за інформацію, що допомогла б упіймати зухвальця.

***

Ресторан під водою. Нетиповий заклад, де ви можете замовити столик у такому собі акваріумі, запрацював у Мексиці. Резервуар невеликий, там дозволено бавитися в спеціальних шоломах, фотографуватися. Куштувати страви, звісно, в такому вбранні не надто зручно і безпечно. Втім, тематична новинка до вподоби багатьом відвідувачам. Резервують місця завчасно. Тим паче з огляду на спекотну погодну. 

***

Тату забагато не буває. Ентузіасти з усього світу зібралися на фестиваль малюнків на тілі в Греції. Як видно з фото і відео дійства, віртуозні майстри невпинно намагалися перевершити одне одного й зображували надзвичайно реалістичні татуйовання. Захід тривав три дні. Учасники кажуть: не перемога, а азарт мотивує кожного з них щороку погоджуватися на участь.

***

Міський парк Токіо заполонили зомбі. Закривавлені мерці з'явилися неочікувано - почали вештатися і лякати людей довкола. Чимало відвідувачів прогулювалися з дітьми і не одразу збагнули, що йдеться про розіграш. У такий спосіб шанувальники чорного гумору взяли участь у традиційному фестивалі на найліпших мейкаперів. Візажисти змагалися у вмінні зробити найреалістичніший макіяж у зомбі-стилі.

***

А от у Каліфорнії тестують автомобілі, яким не потрібні водії. Електрокари цілком автономні, розпізнають дорожні знаки, розмітку, знають правила і можуть легко долати будь-які маршрути. Диво техніки розганяється до максимальних сорока кілометрів, тож і подушками безпеки не оснащене. Кожні півтори сотні кілометрів машину доведеться підзаряджати. Google-розробники планують до кінця року виготовити щонайменше 25 моделей. Запевняють - попит на новинку вже неабиякий.