Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 травня 2015, 13:55 Інше
Добірка неординарних новин
Добірка неординарних новин

Його шукали впродовж півстоліття й врешті затримали. Злочинця-утікача, за голову якого десятиліттями пропонували мільйонну винагороду, вдалося заарештувати у Флориді. Як чоловік зміг уникнути правосуддя, а ще про НЛО за спинами журналістів, пограбування пошти на двісті тисяч доларів і дитину, якій пророкують славу Брюса Лі.

79-річний дідусь, який сумлінно працював водієм вантажівки, насправді ж виявився вбивцею, що втік з-за ґрат ще півстоліття тому. Американські полісмени випадково упізнали у Френкові Фрешвотерсі хлопця, якого шукали ще їхні дідусі. 1957 він опинився у в'язниці, бо насмерть збив пішохода. Та згодом утік з виправного закладу. Більш ніж половину життя Фрешвотерс жив під вигаданим прізвищем. Та от на старості літ таки доведеться відбувати покарання, якого уник замолоду. 

***

НЛО зафіксували в небі над американським Сан-Дієґо. Відео-доказ присутності неземних створінь надали журналісти місцевого телеканалу. Репортери помітили загадкове різнобарвне сяйво дивної  форми. Нині збагнути, що то було, їм допомагають уфологи.

***

Банду грабіжників-філателістів ловлять у Австралії. Дивні злодії обкрадають поштові відділення. Забирають переважно поштові марки й готівку. Лише за останній час зловмисники збагатилися на двісті тисяч доларів. Куди потім збувають специфічний товар - правоохоронці не збагнуть. Відео з камер спостереження оприлюднили, сподіваючись, що громадськість допоможе вийти на слід угруповання.

***

Футболіст-щасливчик, або як забити гол нашвидконіж. Під час матчу Бундесліги гравець Колін Кванер за збігом обставин, як то кажуть, опинився в слушному місці у слушний час. Спортсмен не розгубився і зміг майже наосліп доправити м'яча у ворота. Подальші коментарі, мабуть, зайві.

***

А в Японії мешкає дитина, якій пророкують славу Брюса Лі. Лише погляньте, як віртуозно опанував 5-річний хлопчик трюки видатного актора. Малюк до дрібниць дублює сцени фільмів, передусім, володіння традиційною для японців зброєю - нунчаками. Маленький Рюсей - так вважає і батько, і численні інтернет-фанати юного дарування - надзвичайно талановита і перспективна дитина. За кілька діб ролик з ним у головній ролі переглянули більш ніж 5 мільйонів людей.