Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2015, 22:18 Інше
Літній киянин наклав на себе руки через важку хворобу
Літній киянин наклав на себе руки через важку хворобу

Ножем - у груди. В одній зі столичних квартир жінка знайшла зарізаним власного чоловіка. За попередньою версією правоохоронців, 72-річний киянин наклав на себе руки, бо дуже хворів і не хотів бути тягарем для сім'ї.

Мешканка цієї квартири, як завжди, вранці пішла на роботу, залишивши на господарстві свого чоловіка-пенсіонера та двох онучок. А коли увечері повернулася додому - вжахнулася.

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції м. Києва:

- Відкрила двері своїм ключом і побачила чоловіка свого 72-річного з ножем у грудях. Одразу викликала міліцію, швидку.

Медики прибули вчасно, та зарадити нічим вже не змогли. Рана виявилася смертельною. Пізніше з'ясували - чоловік наклав на себе руки. Чому 72-річний киянин таке вчинив - ніхто не розуміє.

- Хорошие, я их очень давно знаю, ничего такого сказать не могу. Все нормально, с 87 года знаю - ничего плохого сказать не могу.

Містяни кажуть - за день до смерті бачили його у дворі, спілкувалися з ним. Сусіди подейкують - чоловік міг накласти на себе руки через важку хворобу.

Сусідка померлого:

- Зробили год назад операцію, якісь поліпи. У госпіталі на Щорса, у нас же одни госпіталь, зробили знов операцію, і оце місяців два. Виходив і всьо. Ще й вчора був на вулиці.

Інна, сусідка померлого:

- Для меня это шок, что он с собой что-то сделал. Ну, видимо, его эта болезнь душила. Терпеть не мог. Это ж все и деньги, конечно, на это все лечение. Тем более, если онкобольной, то деньги нужны большие.

Хоча версія самогубства є основною, та правоохоронці остаточно не відкидають й інших причин смерті. Тому розпочали кримінальне провадження за статтею "навмисне вбивство". Тож завершальну крапку щодо загибелі літньої людини поставлять експерти.