Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2015, 22:28 Інше
У Сумах студентка вистрибнула з вікна
У Сумах студентка вистрибнула з вікна

19-річна дівчина викинулася з 7-го поверху в Сумах. Її тіло вранці знайшли випадкові перехожі. Правоохоронці схиляються до версії самогубства та з'ясовують, що змусило студентку зробити фатальний крок.

Трагедія сталася рано вранці на подвір'ї цієї багатоповерхівки.  

Сергій, мешканець м. Сум:

- Ну, я вышел, лежит труп, куча милиции. Лежала девушка, я видел, у нее были ноги в крови, разбитая обувь, казалось, как будто она упала с какого-то... на ноги. Ну обувь была разбита, оторвана подошва.

Бідолашну впізнали - це студентка місцевого ВИШу. Вона приїхала до міста з райцентру, винаймала квартиру. Напередодні ввечері весело проводила час з друзями.

Володимир, мешканець м. Сум:

- Там, по-моему, молодой парень с девушкой снимает квартиру, и по рассказам она пришла в гости, она не местная. Из слов участковых, вони десь до пив-четвертого утра пили, гуляли, не знаю.

Службовий собака привів правоохоронців на сьомий поверх, тут сліди дівчини зникали.

Володимир, мешканець м. Сум:

- Вийшла вона на 7 етаж, на балкон отой переходний, і вниз ножками, солдатиком, ну так, як казали, вроде перед цим чи посорилася з хлопчиком...

За неофіційною інформацією, перед смертю студентка листувалася з кимось за допомоги смс-повідомлень. Однак у міліції їхнього змісту не розголошують.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Міліціонери зараз схиляються до версії самогубства, оскільки службовій собака вивів їх на сьомий поверх, саме звідти могла вистрибнути дівчина, до того ж на її тілі не виявлено жодних ушкоджень, які б вказували на насильницьку смерть.

Утім, поки правоохоронці опитують товаришів загиблої, вивчають відео з камери спостереження біля під'їзду та проводять інші експертизи.