Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2015, 23:40 Інше
Трагічна смерть подружжя в Києві
Трагічна смерть подружжя в Києві

Сімейна сварка, що закінчилася смертю подружжя. В Києві 49-річна жінка не витримала образ коханого та повісилася у ванній кімнаті. Пережити такої втрати чоловік не зміг й помер наступного ранку.

- Кошмар, короче...

Сусіди й досі оговтуються від страшної новини. Подружжя, що мешкало у цій квартирі, не стало за добу. Під час застілля між чоловіком та жінкою виникла сварка.

Інна Гамалій, помічниця керівника Дарницького РУ міліції м. Києва:

- Чоловік ій сказав: збирай свої речі та йди з квартири, жінка образилася, пішла до ванної кімнати, а чоловік ліг спати.

Коли прокинувся, дружини поряд не було. Знайшов кохану повішеною.

Наталя, сусідка загиблої:

- Вона мені багато разів казала, що вони як посваряться, так і він її гонить: то не твоя хата...

Чоловік викликав правоохоронців та медиків, проте ті лише констатували смерть бідолашної. Сусіди кажуть: два роки тому жінка вже намагалася вбити себе. Проте тоді її встигли врятувати, адже маленька донечка почала голосно плакати. Несамовитий дитячий крик почули мешканці будинку. 

- К этому шло...  У нее уже была одна попытка.

Наталя, сусідка загиблої:

- Тоді Даянка біжить й каже: тьотя Наташа, мама вішається, син мій побіг й він її перерізав, вона на колготах вішалася на полотенцесушителі, я ее два рази вдарила: шо ти робиш, ти подумала про дитину?

І от нині жінка таки скоїла самогубство. Передсмертної записки не залишила. Пережити втрату дружини чоловік не зміг. Менше ніж за добу після трагедії на мертвого батька натрапила донька-третьокласниця. 

- А я в хаті, чую - Даяна кричить, я вискакую,  вона плачить, її всю трусить, й вона каже: мабуть, у мене другий труп! Я дійшла, він у дверях лежал, вже помер.

У чоловіка не витримало серце. Дівчинку, яка за добу втратила батьків, забрала до себе родичі. Правоохоронці ж перевірили - на жодному із загиблих не було слідів насильницької смерті.