Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 березня 2015, 12:30 Інше
Добірка курйозів
Добірка курйозів

Гадали, що вкрали пакунок з кокаїном, натомість поцупили кремовані рештки власника будинку. Такий злочин скоїли американські підлітки. Юнаки прихопили з собою відеоприставку і дерев'яну коробку з невідомим порошком, який сприйняли за наркотик.

Двометровий пітон - у коробці з пластівцями. Велетенську рептилію за сніданком знайшов 22-річний австралієць. Від побаченого він жбурнув змію на землю і вибіг з кухні. Назад зайшов уже в супроводі надзвичайників. Діамантові пітони мешкають переважно в Австралії та Папуа-Новій Гвінеї, на людей нападають украй рідко.

***

Маєток з садом, ставочком і дружиною на додаток. В Індонезії жінка виставила на продаж власний дім, віддати який новому власникові обіцяє разом із собою. Майбутній господар має з нею одружитися. 15 років тому індонезійка овдовіла. Нині каже - готова до нових стосунків, тому й зважилася на сміливий крок. Коштує її пропозиція 70 тисяч доларів. Вже є чимало потенційних обранців, які ладні пристати на такі умови.

***

НЛО став головним героєм випуску новин в Аргентині. Невідомий об'єкт з'явився за спинами дикторів просто під час ефіру. Новинарі, щоправда, не одразу зреагували. Авіатори вже підтвердили - над Буенос-Айресом пролетів не літак і не гвинтокрил. На черзі - версії уфологів.

***

З найгладкішого чоловіка країни - у красені. Або китайський рецепт схуднення. 36-річний Лянґ Йонґ  п'ять років тому здобув принизливе звання - чоловік зі зростом трохи більше півтора метри набрав вагу до 225 кілограмів. Спеціальна дієта і програма тренувань дозволила рекордсменові скинути третину. І зупинятися на досягнутому китаєць наміру не має.

***

Насамкінець - майстер-клас від бортпровідниці, яка стає зіркою в мережі завдяки неабиякому почуттю гумору. Кадри запального танцю виклав в Інтернет брат героїні відео. Доки екіпаж чекав на пасажирів, які спізнювалися, стюардеса - до слова, колишня танцівниця - вирішила розважити публіку. Що з того вийшло, ви нині бачите на екрані.