Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 лютого 2015, 19:34 Інше
Добірка курйозів
Добірка курйозів

Коала мало не поцупила джипа в Австралії. Тварину при кермі родинного позашляховика помітив 15-річний хлопчик. Судячи з фото - лісова мешканка не вперше опиняється в такій ситуації. Адже міцно і правильно вхопилася обома лапами за кермо. Після фотосесії ведмедик утік.

Щільно зачиняйте двері у помешканнях, адже відчинити їх  може бути до снаги навіть пітонові. Гігантська рептилія, яка з легкістю може проникнути до сторонніх помешкань, стає зіркою в інтернеті. Лише погляньте, як майстерно змія вигинається на шляху до мети. Автори відео опублікованого в мережі не поточнюють, де саме мешкає цей велетенський потенційний злодій. Жартома радять бути обережними всім людям.

Впродовж шести годин копати велетенський тунель біля власного будинку, щоб сісти за кермо і поїхати на роботу. Спецоперацію довелося провести автовласникові в місті Саммерсайді, в Канаді. Після рекордних хуртовин на сході країни в житлових кварталах населеного пункту подекуди постали майже двометрові замети. В один з таких і довелося зануритися в пошуках автомобіля героєві відео на ваших екранах.

І вершники, і лижники. Дивацькі змагання, під час яких команди учасників запрягали лижі й разом зі скакунами долали трьохсотметрові дистанції на швидкість, провели в містечку Сильвертоні, штат Колорадо. Ідею скайорингу, так зветься захід, американці запозичили в скандинавів. У такий спосіб копіюють аналогічні перегони з псами в запряжках.

Перетворити власного сина на барабан забажав музикант з Алабами. В захваті від задуму і тато, і маленький Бред, і численні інтернет-користувачі. Ролик переглядають мільйони людей.

МолитвИ - в підземці. Трансформувати станції метра на міні-храми і встановити каплички вздовж колій вирішили ентузіасти в Мехіко. Зі слів авторів ідеї і самих пасторів - чимало мешканців мегаполісів не мають часу на відвідини храму. Саме тому зайва хвилина, приміром, чекаючи на потяг у метро - досить непогана нагода для розмови з Богом. Наслідувати свій приклад мексиканці закликають і інші країни.

Насамкінець - зворушливі кадри. Американські інженери кажуть - зовсім скоро навчать незрячих людей бачити. У Міннесоті лікарі створили біонічне око і повернули зір чоловікові, який був сліпим останні десять років. Пацієнт, який зважився на експериментальну операцію, каже: віднедавна розрізняє предмети, може бачити своє відображення в дзеркалі, а головне - вперше за тривалий час знову поглянув на кохану дружину. В око вживлюють невеликий чіп, під'єднаний до спеціальних окулярів, які власне й відновлюють людям зір. Тестові випробування ще тривають. Втім, добровольці шикуються в черги, щоб якомога швидше допрацювати винахід.