Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 лютого 2015, 12:55 Інше
Огляд курйозних новин
Огляд курйозних новин

Об'єднані арабські емірати продовжують дивувати розкішшю. Днями у Дубаї на городян буквально з неба посипалися гроші. Загалом зібрати на вулицях людям вдалося більш ніж півмільйона доларів.

Півмільйона доларів - на голову, або капітал, який, немов дощові краплі, впав з неба. Хто не мріє про таке? Для мешканців Дубаю фантазія стала реальністю. Люди досі не збагнуть, звідки взялися на вулицях міста купюри. Приголомшені неочікуваними грошима номіналом по півтисячі дирхамів, якими грався вітер, чоловіки й жінки залюбки збирали банкноти. Ця версія непідтверджена, втім, ЗМІ припускають - інкасатори завантажували банкомат неподалік, раптом здійнялася піщана буря, й вітер розвіяв у повітрі кругленьку суму.

***

Сфотографуйте мене з моїм уявним приятелем! З таким проханням чіплявся до перехожих чоловік на одній з лондонських вулиць. Озброївшись фотоапаратом, він просив людей допомогти зробити світлину на згадку. Як не дивно, на знімку Polaroid-а поруч з головним героєм відео таки з'являвся сторонній чоловік. З-поміж ошуканих британців були такі, які від подиву тікали й жбурляли апарат об землю. Такими жартівливими методами телевізійники рекламували нове шоу. Та поки невідомо, чи промо-акція дозволить підвищити рейтинги програми.

***

Прикраса, яка допоможе схуднути, нормалізує режим відповідно до біологічних ритмів, розбудить зранку, нагадає про потребу пообідати, і час, коли варто лягати спати. Усі ці функції поєднали в розумному винаході інженери з Сан-Франциско. Браслет американських науковців - стильний і водночас функціональний аксесуар. Він дистанційно - через спеціальний додаток - під'єднаний до смартфона і цілодобово моніторить стан здоров'я й активність власника. Винахід прораховує й підказує, що корисніше з'їсти, коли треба прокинутися і яким видом спорту зайнятися, щоби почуватися якнайліпше. Пристрій пройшов чергову стадію вдосконалення. Коштує нині близько півтори сотні доларів і вже доступний на ринку України.    

***

А от у Мексиці мешкає унікальний морський  лев, який, хоч і живе у дикій природі - товаришує з людьми й завдяки приязній комунікації щодня роздобуває для себе харчі. Зустріти розумника можна в бухті міста Кабо-Сан-Лукаса. Рибалки кажуть - підгодовують Френкі рибою, і ніколи не можуть відмовити, адже малий геть не боїться людей і грайливо й наполегливо переслідує човни щоразу, коли хоче попоїсти. Така дружба до вподоби і місцевим, і туристам. Завдяки опублікованим в інтернеті кадрам Френкі поволі здобуває і міжнародне визнання.