Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2015, 22:41 Інше
У Миколаєві п'яна ненька не помітила зникнення дітей
У Миколаєві п'яна ненька не помітила зникнення дітей

Напилася й забула про власних дітей. Випадок, який міг закінчитися трагедією, стався в Миколаєві. Жінка чаркувала зі співмешканцем і незнайомкою, а вранці не знайшла вдома малих.

Їх шукали майже всю ніч. У каналізації, колодязях, у підвалах Миколаєва. 5-річна дівчинка й на рік старший братик зникли пізно ввечері. Просто з квартири.

Ілона, мати:

- Мы были в городе на рынке, встретили людей, познайомились с ними, там начали распивать спиртные напитки, после чего приехали к нам домой.

Удома разом із новою приятелькою чаркування продовжилося. Між співмешканцем і його коханою спалахнув конфлікт.

Ілона, мати:

- Дети играли, гуляли, я со своим мужем, гражданским мужем, что-то там у нас произошло, я точно не помню, после чего дети пропали.

Зникли діти разом із новою подругою матері. З якою півдня сім'я пиячила.

Ілона, мати:

- Она пришла к нам домой, мы сидели на кухне, дети были в комнате, детей постоянно я наблюдала, но с мужем мы начали скандалить, после чего пропала женщина и дети.

Дітей міліція знайшла в жінки, яка завітала в гості до нових приятелів. Вона начебто забрала малят, аби ті не бачили сімейної сварки.

Дмитро Руденко, співробітник Миколаївського МВ міліції:

- Эта женщина забрала детей сама, так как видела - мать находиться уже в неадекватном состоянии, и уже не сможет следить за детками. Она оставила свои контактные телефоны перед отъздом, но сама мать утверждает, что этого не было, что никаких контактов она не оставляла.

Міліція на матір-п'яничку склала адмінпротокола за невиконання батьківських обов'язків. Малолітні діти поки в батька. З ким далі житимуть загублені дошкільнята, вирішуватимуть соціальні служби.