Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2015, 13:26 Інше
Добірка цікавинок
Добірка цікавинок

Будинки голандських наркодилерів вираховують по дахах. Точніше - по тому, на якій покрівлі швидше тане сніг. Правоохоронці з'ясували - здебільшого, щоб виростити канабіс, злочинці вдаються до хитрощів - облаштовують теплиці в оселях, а отже температура повітря в помешканнях часом значно вища за сусідську. Від початку року поліція заарештувала до сотні наркоаграріїв по всій території країни.

Пограбування з маскарадом. В австралійському Мельбурні ресторан швидкого харчування обчистив чоловік, перевдягнений у жінку. Дядечко на підборах, у білявій перуці й барвистому вбранні вимагав готівку в касирів. Щоб не відмовили, погрожував підірвати пакунка, в якому буцімто тримав вибухівку. Слідчі вивчають запис з камери спостереження і опитують свідків, щоб вийти на слід винахідливого злочинця.

Викрали нареченого. У Грузії троє дівчат зухвало запхали до свого авта і відвезли у невідомому напрямку чоловіка. Він стояв на автобусній зупинці, а за лічені хвилини - як доводить відеозапис інциденту - опинився в легковику і зник разом з викрадачками. У соцмережах міркують, чи знайомі між собою герої відео і чому представниці слабкої статі так вчинили. Припускають: йдеться про жарт, і кадри можуть бути постановкою.

Автомобілі - без водіїв. Такі транспорти, які можуть відвезти вас додому, за покупками, або будь-куди масово тестують на британських автошляхах. Залізні коні цілковито автономні, ви мусите запрограмувати лише маршрут, і машина самостійно прораховує, як ліпше і швидше дістатися того чи іншого пункту призначення. Скільки коштуватиме диво-авто - розробники не прогнозують. Втім, обіцяють: вже за п'ять років таких карів на британських вулицях буде чимало.

НЛО - у небі над Шотландією. Мешканець селища Кінлочарда каже - йому вдалося відзняти унікальні кадри. Невідомий об'єкт з півгодини яскраво мерехтів у небі неподалік будинку автора відео. Поки ані уфологи, ані метеорологи не можуть збагнути і кваліфікувати, що саме зафіксував об'єктив шотландця.