Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 січня 2015, 14:57 Інше
Калейдоскоп курйозів
Калейдоскоп курйозів

150 тисяч доларів - щоби під час вашого весілля не йшов дощ і погода не стала на заваді урочистостям. Британським подружжям пропонують за гроші замовити королівську церемонію з урахуванням найдрібніших деталей, зокрема і метеоумов.

Замовити безхмарну погоду на весілля і достеменно знати, що вашого особливого дня дощ не зіпсує. Таке пропонують майбутнім подружжям британські івент-агентства. Метеорологи роблять прогноз, а спеціальні служби розганяють хмари довкола місця, де даватимуть обітниці, й завдяки унікальній методі унеможливлюють опади. Коштує послуга недешево - 150 тисяч доларів. Техніку вигадали понад півстоліття тому. Такі літаки застосовували під час весілля Принца Вільяма і Кейт Мідлтон та Олімпійських ігор у Пекіні. Нині з огляду на попит сервіс роблять загальновживаним.

Шедеври - на руках. Унікальні картини без фарб створює художник з Італії. Здебільшого з застосуванням лише косметики Гвідо Даніеле зображує найрізноманітніших представників фауни на кистях.  Рептилії, птахи й звірі неймовірно реалістичні. Боді-арт, який автор жартома називає рукомистецтвом, стає дедалі популярнішим. Міланський віртуоз охоче ділиться технікою, їздить з виставками робіт світом. На одну картину художник витрачає від шести до десяти годин. Каже, єдина вада такого арту - мило нещадно й миттєво знищує творіння. Щоб зберегти їх, доводиться фотографувати картини.

Вівці-патріоти. В Австралії до дня незалежності країни отари вишикувалися у форму державного прапора. Інсталяцію створила хазяйка тварин. Фермерка каже: давно мріяла якось виразити свою любов до батьківщини і обрала, на її думку, найнеординарніший спосіб. Самосвідомість овець стимулювали за допомоги розсипаного по контуру стяга країни корму. 

Коали, гіпопотами, пінгвіни - у черзі на селфі. В зоопарку Единбурга тварини залюбки роблять автопортрети. Допомога людей їм ні до чого. Ветеринари встановили у вольєрах спеціальні сенсорні камери. Об'єктив реагує на появу і дотик до нього автоматично фіксує зображення. Завдяки новації вдається отримати досить емоційні і реалістичні фото. Перші селфі мешканців звіринцю вже з'явилися в Твітері й Інстаграмі.