Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 січня 2015, 13:11 Інше
Що цікавого сталося в світі
Що цікавого сталося в світі

Вродлива і небезпечна. У Колумбії жінка обкрадала маєтки, користуючись лише своїми природними даними. Шахрайка просто вдавала з себе подружку господаря будинку, фліртувала з охоронцями і вахтерами і в такий спосіб безперешкодно проникала до чужих помешкань. Колумбійка мала спільників. За останній час вони обібрали до трьохсот осель. Заарештували красуню під час спроби втекти з награбованим до Німеччини.

Офіціанти, кухарі й адміністратори - з пістолетами. Ресторан, де весь персонал має при собі зброю і куди дозволено приходити з нею відвідувачам, працює в американському штаті Колорадо. Усе заради самозахисту. Мовляв, після низки інцидентів, зокрема, вбивства в одній із зал, власники вирішили трансформувати заклад у тематичний, в стилі вестерну. Всіх, кого беруть на роботу, зобов'язують отримати офіційний дозвіл на володіння зброєю. Однак у правилах закладу персоналові суворо заборонено демонструвати стрілецькі навички заради розваги. Тримати пістолети в кобурі і не наражати нікого на небезпеку під час трапези мусять і озброєні гурмани.

Ліжко - замість автомобіля. Таким видом транспорту можуть скористатися під час відпустки туристи в Таїланді. Щороку в Патаї проводять марафон на пересувних швидкісних ліжках. До фінішу щосили женуть свої пересувні засоби команди з найрізноманітніших куточків світу. Довжина дистанції два кілометри. Втім, зі слів учасників, навіть не перемога, а азарт і бадьорий настрій - запорука успішного завершення дійства. 

Таксисти-фотомоделі. У Нью-Йорку водії таксі випустили власний календар. На його сторінках шофери зворушливі, спокусливі, кумедні й неординарні, одним словом - геть не такі, якими звикли бачити їх пасажири. Коштує один календар трохи менше п'ятнадцяти доларів. Втім, з огляду на попит цьогорічного видання - наступного року його продаватимуть дорожче. Гроші? вторговані від продажу примірників? віддають на доброчинність.

Насамкінець - аварія на мільйон, або нищівний краш-тест розкішного Ламборґіні. Водій суперкара хотів перевірити міць кінських сил під капотом, натомість, осоромився перед десятками глядачів. Ламборґіні злетів з дороги й опинився в озері. Машину доведеться ремонтувати. Шофер відбувся подряпинами.