Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 грудня 2014, 12:53 Інше
Добірка цікавинок
Добірка цікавинок

Сфотографуватися з Адольфом Гітлером. У Косові мешкає чоловік, який вважає себе реінкарнацією фюрера. 49-річний мешканець заробляє на життя фотосесіями. Каже, туристи залюбки віддають йому майже по сто доларів за знімок на згадку.

Майкл Джордан - у мініатюрі. У Нью-Йорку мешкає чоловік, який власним прикладом спростовує стереотип щодо зросту баскетболістів. 29-річний гравець заввишки трохи більше метра, втім, не пасе задніх і успішно конкурує з вдвічі вищими за себе суперниками. Віртуоз грає і заради азарту, і бере участь у доброчинних поєдинках. Слава про спритника розходиться світом. Зустрітися з ним мріють навіть селебритіс.

Поцілувати суперника на футбольному полі. Курйозний випадок стався під час матчу в Англії. Двоє гравців почали сперечатися через порушення правил, але, як бачите, один з опонентів владнав конфлікт у досить незвичний спосіб. Користувачів футболіст запевнив - орієнтації традиційної. Вчинив так, буцімто, просто, щоб не провокувати бійки.

Туалетний папір - до різдвяного столу. 25-річна британка харчується цим побутовим товаром весь час. З'їдає щонайменше по два сувої на день. Каже, після вагітності так на неї вплинув токсикоз. Лікарі застерігають Джейн Сильвестер, бо її залежність дедалі загрозливіша.

Нагодувати співвітчизницю поживнішими харчами могли б кулінари, які виготовили найбільшу британську страву до Різдва. Індичка з овочами завважки до десяти кілограмів, містить 175 різних компонентів. Ресторатори кажуть: хотіли потішити смачненьким відвідувачів, пропонували навіть задарма куштувати виріб. Втім, ніхто зі сміливців не впорався із завданням за відведений проміжок часу. 

Насамкінець - зворушливі кадри, які зробили знаменитістю таксу з канадської столиці Оттави. Господар песика на прізвисько Крузо вбирає свогу улюбленця до свят не менш ретельно, ніж ялинку. Тваринка неодноразово брала участь у конкурсах краси, знімалася в рекламі, напередодні ж Нового Року ще й навчилася вибивати на барабанах.