Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2014, 21:42 Інше
У Рівному парубок вистрибнув з вікна через нещасне кохання
У Рівному парубок вистрибнув з вікна через нещасне кохання

Смерть через нерозділене кохання в Рівному. 30-річний чоловік вистрибнув з вікна шостого поверху. Після падіння прожив ще три години. Перебуваючи в реанімації, Дмитро час від часу приходив до тями. І пішов з життя з іменем обраниці на вустах.

Трагедія сталася обідньої пори на вулиці Волинської Дивізії. Падіння чоловіка бачила Вікторія, яка мешкає в будинку навпроти.

Вікторія Левчук, свідок:

- Я почула звук розбитого скла і крик жінки, яка йшла по вулиці. Вікно в мене було відчинене. Я побачила вже падаюче тіло чоловіка. Чоловік піднімався, він був живий, він намагався сісти. Небайдужі люди, сусіди вискочили до нього, вкривали його одіялами, оскільки там був сніг біля під'їзду. Він щось намагався розмовляти - було видно.

Свідки трагедії викликали швидку. Кілька хвилин до приїзду медиків людям здалися вічністю. Дмитра поклали до реанімації. Через три години він помер. Працівники міліції, які теж прибули на місце події, поспілкувалися з батьками чоловіка і з'ясували передумови суїциду.

Надія Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції: 

- Хлопець кохав дівчину з роботи, яка не відповідала взаємністю. Ще за кілька хвилин до трагедії йому на мобільний телефон зателефонувала невідома особа, після розмови з якою Дмитро був дуже знервований. Батьки його намагались заспокоїти, проте він вбіг в кімнату брата, вибив сам вікно і вистрибнув, власне, з шостого поверху.

Хто телефонував Дмитрові напередодні трагедії, так і не з'ясували. Передсмертної записки самогубець не залишив. Мешканців багатоповерхівки трагедія шокувала. 

- Дуже хороша сім'я і це, я не знаю, діти такі в них добрі. Я не знаю, що це сталось. Ми ж сусіди, ми ж бачимо це все. Ні скандалів, нічого ніколи не було. 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження, як того вимагає закон, за фактом умисного вбивства. Втім, після завершення всіх експертиз, справу, найімовірніше,  закриють.