Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 грудня 2014, 11:56 Інше
Весела добірка з усього світу
Весела добірка з усього світу

Голову бельгійського уряду приправили соусом невдоволені політикою жорсткої економії. А в Ірландії кінь раптово вирішив поласувати в місцевому ресторані.

Майонезна атака на прем'єр-міністра. У Бельгії під час виступу чиновника перед бізнесменами до зали вдерлися феміністки. Вони вимагали відставки керівника уряду та скасування запроваджених жорстких заходів економії. Полетіла в політика і картопля фрі. Спочатку охорона намагалася відгородити посадовця від нападників, але потім просто вивела його із зали. Шарль Мішель поставився до пригоди з гумором. Він змінив сорочку і продовжив виступ.

Кінь у ресторані! Дивний інцидент стався в ірландському місті Лістовеллі. На записі камери спостереження видно, як до приміщення стрімко вбіг скакун і невимовно злякав відвідувачів закладу. Через мить тварина посковзнулася і проїхалася по паркету. Але таки знайшла сили підвестися. Далі, ніби отямившись, вислизнула назад надвір. Відвідувачі відбулися переляком і незабутніми враженнями. Керівництво ресторану сушить голову, чому до них завітав кінь.

Блокатор - вправній, а головне - нахабній водійці не завада! Це наочно продемонструвала американка, яка відмовилася платити штраф. За таке полісмен покарав її, встановивши обмежувача. Та це жінку не зупинило, і вона спокійно продовжила рух. Її дії одразу привернули увагу натовпу, який з цікавістю стежив за розвитком подій. Після кількох маневрів порушниці вдалося позбутися фіксатора на колесі, і вона втекла з місця події.

Поцілунки - це не просто приємно, а ще й корисно для здоров'я - твердять голландські науковці. Бо активізують імунну систему й дають змогу їй ліпше боротися з хворобами. Адже за десять секунд із вуст в уста передається 8 мільйонів бактерій. Нідерландські дослідники перед новорічними святами провели експеримент, для участі в якому запросили цілуватися два десятки закоханих пар. Результати показали - партнери мають чимало спільних колекцій бактерій, без яких люди не змогли б вижити. Саме ці організми забезпечують планету п'ятдесятьма відсотками кисню та є корисними для здоров'я і травлення.