Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2014, 12:42 Інше
Добірка позитиву та пліток
Добірка позитиву та пліток

Як Леонардо Ді Капріо перейшов дорогу Романові Абрамовичу? Як карають за зраду в Китаї? Де паркують автомобілі в Сингапурі? Та хто стане гідною зміною Моцарта? Про все це далі.

На роман між дружиною  Абрамовича Дар'єю Жуковою і Леонардо Ді Капріо натякнули папарацці. Парочку зловили біля готелю в Нью Йорку. Офіційних коментарів мало, а ось чуток про те, що між олігархом і матір'ю його маленьких сина й доньки пробіг чорний кіт - дедалі більше. 

Жорстоко помстилася за зраду 29-річна китаянка. Вона застала свого чоловіка на гарячому в автомобілі разом зі своєю сестрою-близнючкою. Скривджена дружина здійняла галас, парочка вискочила з салону, одяг прихопити з собою не встигли. Обурена жінка скочила за кермо й поїхала геть, і так провчила коханців. 

Припаркуватися  - у власній оселі. Таке пропонують у Сингапурі. У кожній з квартир п'ятдесятишестиповерхового хмарочоса можуть вміститися і власник житла, і його транспорт. Досить натиснути кілька кнопок, і спеціальний ліфт транспортує автомобіль на перший поверх до виїзду надвір. Таке помешкання з надсучасним дизайном - одне з найдорожчих у світі. Місячна оренда квартири коштує 15 тисяч доларів.

Насамкінець - маленький китайський віртуоз, який мріє стати всесвітньо відомим піаністом. Дитина ледь не з пелюшок бренькає на інструменті. Послухайте як. Батьки покладають на сина неабиякі надії.