Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 грудня 2014, 20:25 Інше
У запорізькій кав'ярні чоловік підірвався на гранаті
У запорізькій кав'ярні чоловік підірвався на гранаті

Вибух зі смертельними наслідками стався в Запоріжжі. Ввечері в кафе відвідувач підірвався на гранаті. Тепер правоохоронці з'ясовують: то було самогубство, чи рвонуло через необережне поводження з вибухонебезпечним предметом.

Вибух стався приблизно о 17-й годині ось у цьому кафе на околиці Запоріжжя. Свідком стала працівниця закладу. Вона розповідає: до них зайшов чоловік. Замовив горілку й сів в окремій кімнаті.

Ольга, працівниця кафе:

- Пришел человек очень взволнованный, взял сто грамм водки, котлетку, сел туда, в маленькую комнатку, сидел там. Потом тут женщина сидела спиной к нему, он к ней грубовато отнесся. И в этот момент слышим хлопок, как петарда взорвалась. Тот, кто напротив стоял, смотрит вот так... А он гранату под себя и взорвался.

Свідки кажуть - якийсь час чоловік наче бавився гранатою. Тож, можливо, підірвав її випадково. Але дуже налякав мешканців навколишніх будинків. Люди повибігали надвір.

Василь, мешканець м. Запоріжжя:

- Выходим, а тут красная ленточка натянута, милиция.

Нині міліція розглядає кілька версій, і за фактом вибуху в кафе розпочала кримінальне провадження.

Олександр Вовкодав, керівник відділу ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Відомості про подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст 115ч 1 кк України, це попередня квалифікація. Всі обставини та причини події будуть встановлені подальшим слідством.

Правоохоронці вже повідомили, що загинув 47-річний мешканець Запоріжжя. Тепер слідчі з'ясовують, де він взяв бойову гранату.