Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2014, 12:54 Інше
Курйози з усього світу
Курйози з усього світу

Грабіжник проковтнув каблучку, коли поліція застала його на гарячому. Конфуз стався з крадіями у британському місті Бристолі. Помітивши патрульних, один із трьох спільників сховав найкоштовніше з награбованого - перстень з діамантом вартістю 15 тисяч доларів - у шлунку. Поліція кілька годин чекала біля вбиральні, щоб забрати речовий доказ.

Гладким людям не варто користуватися громадським транспортом, доки вони не схуднуть. Таку ініціативу висувають британські урядники. Огрядні городяни, мовляв, завдають клопоту й незручностей, коли всідаються одразу на кілька сидінь. Чи призведуть заклики активістів до реальної заборони і чи змусять вони товстяків скидати зайві кілограми - ще невідомо. У Китаї, тим часом, мережа ресторанів, навпаки - вирішила підгодовувати занадто худорлявих. Всіх відвідувачів закладу на вході зважують. Безкоштовно обідати і вечеряти дозволяють, передусім, жінкам з масою тіла до 35 кілограмів.

Бабуся, яка не плете онукам панчох, не пече пиріжків, але може без кінця й краю носити дітей на руках. Це про 77-річну американку Віллі Мерфі. Свого часу, після святкування півсторічного ювілею, жінка вирішила кардинально змінити життя, бо не бажала старішати. Допоміг досягти бажаного спорт. Пенсіонерка стала успішним пауер-ліфтером. Атлетична бабця не вживає стероїдів, каже: результати її тренувань визнали навіть у всесвітній федерації з цього виду спорту. Мерфі нагородили відзнакою. 

Сумка-холодильник, яка може підвезти на роботу й оминути тисняви на дорогах у годину пік. Неординарний транспортний засіб змайстрував винахідник у Бразилії. Свідками першого заїзду ентузіаста стали полісмени. Патруль не зупиняв ентузіаста, посміявся з кмітливості городянина, втім таки порадив не порушувати правил під час пересування.

Неймовірні споруди з гральних карт майструє скульптор Брайн Берг. Американець неодноразово ставав лауреатом книги рекордів Гінеса, складав найвищі у світі конструкції, потім руйнував їх і перевершував сам себе. Будувати з карт маленький мешканець штату Айова почав у восьмирічному віці. До Різдва запланував грандіозний новий проект, аналогів якому - як обіцяє автор - ще не було. 

Перший різдвяний мультфільм Волта Диснея обіцяють показати до свята дітлахам у Норвегії. Чорно-біла стрічка датована 1927 роком - Пусті панчохи. Її головний герой - попередник Міккі Мауса, кролик на прізвисько Освальд. Норвежці надіслали оригінал втрачених пригод персонажа на студію в Сполучені штати. 5-хвилинний мультик відреставрували, відцифрували і зберігатимуть копію з-поміж експонатів музею в місті Му-і-Рани.