Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2014, 13:15 Інше
Добірка курйозів
Добірка курйозів

В Італії 85-річного пенсіонера оштрафували за те, що він надто повільно переходив дорогу. Патрульному здалося, що дідусь з палицею мусив би швидше ступати зеброю і не затримувати руху. Мер міста Пінероло, де стався конфуз, пообіцяв повернути сорок євро старому городянину й звільнити правоохоронця за нікчемну витівку.

Чотирьохсотметрівка - в костюмі коня. У Лондоні влаштували незвичний марафон. Учасники попарно мали здолати дистанцію у вбранні скакунів. Такий забіг британці влаштовують вже п'ятий рік поспіль. Основними умовами, які зі слів учасників - запорука успіху, є довіра до партнера, витривалість, а ще, щоб дістатися фінішу якнайшвидше, треба мати натренований вестибулярний апарат і вдягатися залежно від погоди. Кошти, зібрані під час доброчинного заходу, надсилають хворим дітям.

Санта Клаус - верхолаз. У Німеччині казковий персонаж пересів з саней на почіпну драбину і разом з помічниками-янголами взявся через вікно кав'ярні у багатоповерхівці роздавати подарунки дітлахам. Справжнє шоу з акробатичними трюками тривало аж до вечора. Після несподіваної появи улюбленого героя батькам довелося пояснювати синам і донькам, чому Різдво настало передчасно, і чи отримають вони подарунки, коли буде календарне свято. 

Чому б не змайструвати саксофон з моркви? Австралієць Лінсі Поллак виготовляє дивовижні музичні інструменти з найрізноманітніших предметів. Останній шедевр - співочу помаранчеву моркву - трансформовував за лічені хвилини. Публіка, яка слухала концерт, була вражена.  

Не звучати, а лякати. У мережу виклали відео, яке доводить - домашні улюбленці можуть захистити від злодіїв і будь-яких загроз, але лише за умови, якщо ви не показуватиме їм ананасів. Перша зустріч з цим тропічним фруктом стала справжнім випробуванням для собаки Стелли. Тварина чомусь не змогла спокійно відреагувати на появу соковитого плоду в оселі. Хазяйка каже: загартовує улюбленицю, щоб вона якнайшвидше позбулася фобії.