Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2014, 14:08 Інше
Добірка курйозів і неординарних новин
Добірка курйозів і неординарних новин

Катафалка з небіжчиком вкрали з похорону в Австралії. Родичі покійного наздогнали злодія. Виявилося, жалобного автомобіля з домовиною забрав психічно хворий чоловік. Він пояснив, що втік з лікарні, але змінив рішення, і хотів якнайшвидше повернутися до палати, тому й скоїв злочин.

Труна з лози, картону, з бавовняним оздобленням, без крематорію й синтетики. Нова тенденція так званих еко-поховань від похоронних бюро Бельгії. У Брюселі пропонують не витрачати зайвих коштів і вирушати в потойбічне життя без шкоди для довкілля. До того ж, такий поминальний сервіс дешевший. Підраховують вартість процесій індивідуально.  Середня ціна еко-поховання - двісті євро.

198 мільйонів пластикових закруток до пляшок, щоб побудувати онкоцентр. В Аргентині люди зібрали рекордну кількість - 476 тон мотлоху. Вторговані від утилізації сміття кошти переказали на доброчинність. Грошей, а це майже двісті тисяч доларів, вистачить, щоб невдовзі в місті Буенос-Айресі обладнати спеціалізований заклад для лікування онкохворих пацієнтів.  

Гарячі путівки all-inclusive - безкоштовно, в таксі. У місті Торонто, в Канаді, дармові квитки на відпочинок роздає шофер. Колоритний кубинець влаштовує перфоменси під час поїздок, разом зі співвітчизниками розповідає про свою країну, її фольклор, інші принади. Й запрошує відвідати острів свободи. Надихнула кубинця на таку діяльність і креативну рекламу місцева туристична агенція.

Екскаватора перетворив на карусель. В інтернет виклали приголомшливе відео розваг двох будівельників. Один з чоловіків всівся в ковша трактора й кружляв на шаленій швидкості, поки його не знудило. Бригада виклала кадри в мережі й закликає не брати прикладу і не влаштувати такого атракціону. Принаймні, людям зі слабким вестибулярним апаратом.