Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2014, 12:22 Інше
Що цікавого сталося у світі
Що цікавого сталося у світі

У Саудівській Аравії чоловік розлучився з дружиною, бо не відповідала на його повідомлення в соціальній мережі. Жінка ані хвилини не живе без онлайн-спілкування і через залежність не приділяє достатньої уваги родині. Аравієць каже: не раз просив кохану відмовитися від звички. Та марно.

Не сідати за кермо в костюмі Санта Клауса. Таке правило запровадили у британському місті Барнслі. Один з водіїв таксі одягнув традиційний різдвяний костюм з бородою, але виконати жодне із замовлень не встиг. На думку поліції - борода накопичує мікроби і бактерії, і перевізники не мають права наражати на небезпеку здоров'я своїх пасажирів. Тим паче, в період холодів, коли люди хворіють і довкола ширяться епідемії. Думки британців з приводу такого рішення і святкових обмежень різняться. 

***

Прикинулася п'яною, щоб довести - не варто зловживати алкоголем на свята й довіряти незнайомцям. В мережі з'явилося відео, де американка вдає нетверезу й чіпляється до перехожих. Просить допомоги, приміром, шукає автобусну зупинку, або питає, як викликати таксі. Натомість чоловіки, що відгукуються, поводяться здебільшого непристойно, і мають намір затягти героїню ролику в ліжко. За тиждень відео соціального розиграшу переглянули більше 11,5 мільйонів людей.  

***

Стати всесвітньо відомою можна навіть не виходячи з автомобіля, коли їдеш з чоловіком до крамниці. Ось погляньте на жінку, яка жваво читає реп на пасажирському сидінні поруч з коханим. Він не попередив, що ввімкнув відеокамеру. Імпровізація б'є рекорди за кількістю переглядів у мережі.

***

Марихуану - з молотка. У Сполучених штатах виставили на торги півкілограма канабісу. Розпродати наркотичне зілля не окремими пакунками по грамах, а оптом вирішив власник приватного фермерського господарства в штаті Вашингтон Ренді Вільямс. Він один з тих, хто після легалізації марихуани в кількох регіонах країни, має право вирощувати коноплі. Щоправда, йдеться про медичну марихуану. Боротьба за лот відбувається в інтернеті.

***

Мистецькі шедеври - з консерви. У Нью-Йорку з бляшанок з бобами й сардинами створюють дивовижні інсталяції. Виставку волонтери приурочили до дня подяки. Всі харчі невдовзі роздадуть безпритульним. Нагодувати в такий спосіб планують до півтора мільйона людей.