Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 листопада 2014, 22:20 Інше
Мати-зозуля з Дніпропетровська підкинула синочка, бо не давав спати
Мати-зозуля з Дніпропетровська підкинула синочка, бо не давав спати

У Дніпропетровську серед білого дня знайшли немовля. Після первинного огляду медики констатували: хлопчик здоровий і загрози його життю немає. Хто його мати і чому вона покинула крихітку?

Марині двадцять один рік. Три місяці тому вона народила сина Ігора. Дитину доглядала без чоловіка разом із мамою. Тепер розповідає - певного дня післяпологова депресія досягла апогею, тому вирішила позбутися малого.

Марина, мати хлопчика:

- Я его одела в комбинезончик, шапочку, всё как обычно. Ну и отнесла на капот, на машину. Ну и оставила, потому что надоел. По ночам спать не давал.

Менше ніж за півгодини покинутого напризволяще малого побачив господар машини. Чоловік не розгубився, зателефонував до міліції і викликав швидку. Невдовзі немовля відвезли до лікарні й ретельно оглянули.

Іван Івашина, керівник 1-ї дитячої лікарні м. Дніпропетровська:

- Состояние его на момент нахождения и поступления в первую детскую больницу не представляло угрозы для здоровья и жизни.

Пошуки непутящої неньки були нетривалі. За кілька годин по злочинові молодиця сама прийшла до міліції й зізналася. За залишення малюка в небезпеці їй тепер загрожує позбавлення материнських прав та тюремне ув'язнення.

Інна Дудка, співробітниця Амур-Нижньодніпровського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- По данной статье срок до двух лет лишения свободы либо два года условно.

Найближчі кілька місяців хлопчик буде в лікарні. Якщо в подальшому його ніхто не усиновить, про малого дбатиме держава.