Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2014, 22:21 Інше
Психічно хвора киянка скоїла самогубство
Психічно хвора киянка скоїла самогубство

Тіло 42-річної жінки виявили мешканці столичного масиві Оболонь. Згодом у загиблій впізнали сусідку з 12-го поверху. На її тілі були ножові поранення, тож спершу сусіди одразу висунули версію про вбивство. У квартирі загиблої горіло світло, проте дверей ніхто не відчиняв.

Міліційна стрічка ще огороджує місце, де знайшли тіло жінки. Сусіди розповідають -  вони виходили з під'їзду, й раптом почули, як щось важке гупнуло на траву. До жінки, що випала з 12-го поверху, одразу викликали швидку. Та медики були безсилі - окрім травм від падіння на тілі загиблої були ножові рани. В міліції вже дійшли висновку - смерть нещасна заподіяла собі сама, бо мала проблеми з психікою.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- З 12 року жінка була на лікуванні в психіатричній лікарні. В неї був достатньо важкий стан здоров'я на момент, коли вона вчинила самогубство. Тому що по всіх показниках, і по тому, яку роботу провели правоохоронці, і огляд місця події, і у її помешканні також, і по всіх показниках це є саме самогубство.

Багато тут не розповідають, адже будинок відомчий, і більшість потайних мешканців - працівники СБУ. Що ж саме підштовхнуло нещасну до відкритого вікна - ніхто й гадки не має. Того вечора жінка була вдома сама.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Вона нанесла собі сама декілька колотих ран певним предметом, і після чого стрибнула з 12 поверху своєї оселі.

Сусіди не доберучть, чому сталося лихо в благополучній родині. Жінка мала чоловіка і двох дітей.

- Хлопчик, да, в другий клас, Льоша, а девочка - студентка. Тому що роки два, як вона була випускна, з лентою.

Нині основна версія пригоди - самогубство, та справжню причину смерті нещасної обіцяють оприлюднити незабаром. На підставі висновків експертиз.