Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 листопада 2014, 13:14 Інше
Калейдоскоп курйозів
Калейдоскоп курйозів

Оце поталанило. Безхатченко виграв півмільйона доларів у лотерею в Данії. Суму щасливцеві виплачуватимуть частинами - по 10 тисяч зелених щомісяця. Що ще цікавого відбулося у світі?

***

Повітряною кулею - до в'язниці. В Індії двоє туристок потрапили на територію тюрми через дужий вітер. Кермувальник змушений був екстрено приземлити аеростат. Працівники виправної установи міста Аджмера надали охорону непроханим гостям і коли розгодинилося - попрощалися з ними. Повітряною кулею відпочивальниці мандрували в межах щорічного ярмарку, який відбувався неподалік заґратованої будівлі.  

***

Приміряла сукню, прихопила з собою її і ще кілька варіантів. Весільний салон обікрали троє жінок у Хорватії. Поки одна з подруг вдавала наречену й вовтузилася з одягом, приятельки поцупили кілька убрань. Власниця закладу каже: кинулася наздоганяти злодійок. Та вони і псевдомолода, котра в білизні заскочила в авто, хутко зникли. Поліція відвідуватиме всі шлюбні церемонії, заплановані на найближчий час у реґіоні, щоб упізнати і сукню, і наречену-крадійку.

***

Півмільйона доларів - за трудоголізм. Суд Токіо виплатить компенсацію родині чоловіка, який заподіяв собі смерть через понаднормову роботу. Японець кілька років поспіль мав один вихідний на півроку. Перевтома врешті допровадила трударя до самогубства. Мережа ресторанів, яка була роботодавцем сумлінного працівника, після тривалих судових засідань поступилася й погодилася на відшкодування.

***

Цвіркуни в клярі, жуки й хробаки під шоколадним соусом і найрізноманітніші смаколики на основі комах. Віднедавна такими стравами тішать гурманів бельгійські ресторатори. Незвичні для європейських шлунків харчі не менш поживні, ніж, приміром, м'ясо, містять чимало білків, мінералів і жирних кислот. Тому, зі слів кухарів, і до смаку багатьом такі делікатеси. Бургери з черв'яків і личинок вже є в меню одного з брюсельських університетів. Повзуни й літуни поволі з'являються і на полицях крамниць. Бельгія - поки єдина країна в Європі, де прижилася харчова новація. Місцеві витівники кажуть: не скупляться і ладні ділитися рецептами з сусідніми державами.