Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2014, 12:12 Інше
Курйозні новини з кримінальним присмаком
Курйозні новини з кримінальним присмаком

Фекалії - на Різдво. Такий подарунок до свят пропонують надсилати ворогам британці. Компанія, яка започаткувала незвичний сервіс, переконує: може доправити причіп гною у будь-яку країну світу. До того ж, анонімно. Коштує послуга трохи більше півтораста доларів.

Барак Обама пограбував кав'ярню. Зловмисник надів маску із зображенням американського президента, зайшов до закладу, забрав готівку з каси і втік. Камери спостереження зафіксували авто нападника. Втім, номерних знаків на транспорті не було. Поліція оголосила винагороду за будь-яку інформацію про перебраного злодія. Вартові ладу відстежили всі записи з камер спостереження довкола кав'ярні, та вийти на слід грабіжника не можуть вже тиждень.

***

Тікаючи з місця злочину, крадій випав з вікна п'ятого поверху й вижив. Таке сталося в австралійському місті Сиднеї. Двох приятелів молодика, з якими він оббирав офісну будівлю в середмісті, схопила поліція. Вартові ладу застали неборак на гарячому. 20-річний Томас хотів накивати п'ятами, та послизнувся на підвіконні й шугонув донизу. Коли юнак оговтається від травм, долучиться до друзів за ґратами й відповідатиме перед законом.   

***

Під час першої фотосесії - осоромився. У США репер-початківець, позуючи перед об'єктивом, звалився в річку. Завадив зніманню дужий вітер. Шквал зірвав із зірки кашкета, й  врешті співак шубовснув услід за аксесуаром. Та бажаного виконавець досягнув. Ролик його пригод за кілька діб вподобали вже більше півмільйона фанів.

***

В Індії самотні чоловіки штурмують поліційні відділки. Зневірені Ромео масово телефонують правоохоронцям - щоб пофліртувати. Індійці вважають, що жінка у формі свідома, порядна, а отже навряд чи може зрадити. Тому кавалери й вдаються до незвичних знайомств. Жартівливий тренд набуває загрозливих масштабів. За останній місяць констеблі у спідницях отримали щонайменше дві тисячі таких дзвінків. Сімкарти найнадокучливіших залицяльників блокують.