Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2014, 22:16 Інше
Загадкове самогубство студента у Рівному
Загадкове самогубство студента у Рівному

23-річного студента знайшли повішеним неподалік Рівного. На тілі юнака ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили. Тож схильні вважати - хлопець скоїв самогубство. Та що це суїцид, шоковані рідні не вірять.

На повішеного хлопця на дереві посеред поля натрапив випадковий перехожий приблизно о сьомій ранку. Невдовзі правоохоронці з'ясували особу загиблого. Ним виявився 23-річний Роман, який мешкав неподалік.

Надія Юрчук, помічниця керівника Рівненського МВ міліції:

- Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка виявлено не було. Чоловік був одягнений, при ньому були особисті речі, були банківські картки, гроші в сумі 650 гривень, лише відсутній був його мобільний телефон. Ніяких записок передсмертних абсолютно не було. В нього міг бути конфлікт з його дівчиною або ж через те, що він був певну суму грошових коштів винен людям.

Та великих боргів Роман не мав, розповідають його рідні.

Віталій, брат загиблого:

- Борги колись в нього були, але він викарабкався. Зараз, на даний час, є там невеличкий кредит, там тисяча, то це не гроші. Це не проблема.

Напередодні своєї смерті, розповідають родичі, юнак охоче спілкувався з близькими. Був трохи схвильований, але не мовчазний. Що хлопець пішов гуляти проти ночі, нікого не здивувало.

Віталій, брат загиблого:

- Він такий любитель бути трохи на самоті. Потім прийде і з нами дальше спілкується. Но не було підозри, що він там приготовився чи щось таке. Це для нього не дивно було. Подзвонили, ходить десь: Скоро прийду - і все, всі полягали спати.

Роман мав стати архітектором і дизайнером інтер'єру, навчався на останньому курсі вищого професійного училища. Педагоги кажуть: юнак був здібний, допомагав одногрупникам, його обрали старостою.

Оксана Заєць, викладачка загиблого:

- В п'ятницю він був на навчанні і ніякою поведінкою він не виказував, що щось трапилось. Романа ми знали позитивним хлопцем, він був дуже чуйним, дуже творчий, він приймав участь в художній самодіяльності. Наскільки я знаю, він писав реп, дуже цікаві готував номери.

Звідки Роман взяв шнурка, на якому повісився, рідні не знають. Але кажуть: мотузка не з його особистих речей.

Лідія, мати загиблого:

- Я не вірю, що це він. Він дуже любив життя. Він такий активний, веселий, юмористичний, артистичний хлопець був, що таким образом аж ніяк він не міг. Був у нього такий інцидент, що його побили недавно. Він лежав у лікарні. Що з цим зв'язано, я теж думаю.

Правоохоронці вивчають обставини смерті хлопця, розпочали кримінальне провадження. Поки що за статтею "навмисне вбивство".