Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2014, 12:17 Інше
Калейдоскоп курйозів
Калейдоскоп курйозів

Кишеньковий туалет, мобільні памперси для дорослих, літаки без ілюмінаторів і картини, намальовані приправами.

Жіночий і чоловічий гумові пісуари - не вbгадка, а досить практичні речі, які дають змогу німцям не гаяти часу на вимушені зупинки, а справляти природні потреби просто при кермі. Навіть скептики зізнаються - дивакувата на перший погляд ємність дієва. Всередині обладнана спеціальним матеріалом. Він абсорбує рідину, нейтралізує запах. Одним словом - не завдає жодних незручностей користувачеві. Коштує паковання з вісімдесяти одноразових міні-вбиралень трохи більше ста єврів.

***

Замість ілюмінаторів літака - інтерактивні панелі, де можна читати новини, нишпорити інтернет-сайтами й робити будь-що, доступне звичайному комп'ютерові. Сміливий винахід, на думку розробників, дасть змогу виготовити фюзеляжі повітряних суден, де традиційні вікна змінять напівпрозорі значно легші екрани. Втілити футуристичну ідею в реальність обіцяють за десять років. 

***

Рекламувати будь-що не звичайними, а танцювальними бордами пропонують у США. Ось погляньте на витівку молодика, який досить нетривіальним методом збільшив популярність рекламодавців, котрі замовили нову послугу. Хлопець на кадрах - виконавець-аматор. Каже, зважився на трюки заради розваги. Проте, з огляду на кількість замовлень, які почали йому надходити, має намір змінити професію й створити цілу агенцію з надання таких послуг.

***

Малювати картини не фарбами, а приправами віртуозно вміє 25-річний британець. Останній шедевр - ентузіаст зобразив у такий спосіб акторку Лінду Беллінґем, зірку кіна сімдесятих років минулого століття, яка нещодавно пішла з життя. Застосував художник лише спресовані спеції та воду. Раніше Натан Вайборн аналогічно створював на полотнах портрети з кока-коли. А ще зірка численних талант-шоу неабияк уславлений завдяки вмінням робити унікальні малюнки власними ступнями й навіть язиком. Зупинятися на досягнутому маляр наміру не має. І вже готує для поціновувачів його таланту нові шедеври.

***

Насамкінець - не собачий вальс, а собачий блюз. У мережу виклали зворушливе відео, на якому песик на прізвисько Койот доводить - він теж прагне і здатен перемогти в шоу талантів. Тваринка вміло підспівує під гру господаря на саксофоні. Останній міні-концерт дуету переглядає дедалі більше користувачів.