Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2014, 22:33 Інше
У Рівному дівчина-підліток випала з вікна
У Рівному дівчина-підліток випала з вікна

Випала з вікна дев'ятого 15-річна дівчина в Рівному. Вікторія навчалась у місцевому коледжі, і від звичайних студентів її відрізняло лиш надмірне занепокоєння долею батька - той воює в зоні АТО. В міліції з'ясували: останнім часом бідолаха була знервована.

Політ дівчинки приблизно о сьомій ранку на вулиці Вербовій бачив двірник. Чоловік каже - медиків одразу викликали, утім і йому було зрозуміло - рятувати Вікторію марно.

- Подзвонили в ментуру, і скору помощь визвали, і все. А откуда вона впала, я не знаю.

- І вона була мертва? Ви бачили?

- Вона була синя, в синяках була. Вона була в носках, плавках і в футболці, от і все. Вона роздягнута була, губи були сині повністю.

Правоохоронці, які приїхали на виклик, з'ясували, що сталося напередодні загибелі Вікторії.

Надія Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- В той вечір, близько 22:30, тітка прийшла до неї в кімнату, побажала їй доброї ночі і пішла спати, а вже о сьомій ранку квартирант, який проживав разом з Вікторією, побачив, що вікно на кухні відчинене, біля вікна стоїть взуття, то зрозуміли, що падала з вікна їхня Вікторія.

Дівчинка вчилася в Рівненському кооперативному коледжі на юриста. До обласного центру приїхала з Володимирецького району, мешкала в тітки. Не на камеру родичі Вікторії розповідають: причин для самогубства в неї не було.

- Дєвочка собі приїхала, вчора уроки повчила. Що могло її сподвигнуть, навіть в голову не може вложитись. Ніяких думок, не. Активна така. Подивились вчора слідчі зошити. Все акуратно.  

Рідні зазначають - останнім часом дівчинка хворіла, часто непритомніла. За останні два місяці через дистонію кілька разів лежала в лікарні. Тож близькі Вікторії припускають, що їй біля вікна стало зле, і тому вона впала.

Надія Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ - "Навмисне вбивство". Проводиться досудове розслідування, під час якого буде встановлено, чи це був нещасний випадок, чи це було самогубство.

Батько дівчинки від серпня перебуває на службі в зоні АТО. За нього Вікторія повсякчас потерпала. Чи могло надмірне хвилювання стати причиною її смерті - з'ясовують правоохоронці.