Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 жовтня 2014, 19:53 Інше
Трохи гумору та позитиву з усієї планети
Трохи гумору та позитиву з усієї планети

Чи то так скучила, чи то мала намір обікрасти. Дивакувата американка прийшла навідати знайомого, а щоб потрапити в оселю - подалася не через двері, а залізла в димаря.

Віртуальний роман обернувся халепою. Чому мешканка Каліфорнії видерлася на дах і немов Санта хотіла потрапити в будинок через комина, вона пояснює полісменам. Вартові ладу заарештували онлайн-знайому власника житла, щойно пожежники визволили її з пастки. Родичі непроханої гості заплатять за завдані збитки. Позаяк під час рятувальної операції довелося розібрати частину димаря й покрівлі. Господар оселі каже: кілька разів зустрічався з онлайн-приятелькою. Втім, не добере, чому вона обрала такий шлях. Імовірно, щоб помститися. Адже стосунків з жінкою чоловік не планував і не приховував цього.   

***

Не менш курйозний випадок, який доводить, що не варто пхати носа куди не слід, стався й у британському місті Саутгемптоні. Там осоромилася студентка, що застрягла головою у сміттєбаці. 19-річна Челсі Редвуд побилася об заклад із друзями. Молодь поверталася з вечірки. Й саме алкоголь схиляв до сміливих експериментів. Бранку урни вирізали. Нині дівчина уникає людей і мріє, щоб ролик її пригоди зник і з інтернету, і з пам'яті оточення.

***

Не до притулку для тварин, а на телебачення, ба більше - у прямий ефір. Пес став зіркою після появи у студії канадського телеканалу. Ведучий прогнозу погоди привів чотирилапого з собою. Гадав, що глядачі побачать чудернацького півторарічного Риппла, захочуть забрати його додому, й так собака набуде нових господарів. Мастиф, як видно, усіляко сприяв цьому - ні на мить не вгавав, заважав метеорологові сповіщати про погодні примхи, врешті перегриз повідка й кинувся гратися з чоловіком. З огляду на майже три мільйони переглядів ролика, тепер охочим доведеться ще й змагатися за уславленого хвостатого.

***

Абетка, герої улюблених мультсеріалів і фільмів, а ще персонажі ігор, або ваше власне зображення чи знімок кумира. Все це можна за лічені хвилини виготовити з тіста. У Вашингтоні мешкає чоловік, який навчає своїх дітей грамоті й допомагає пізнавати світ за допомоги млинців. Винахідливий татусь філігранно, немов майстерний ювелір, створює шедеври на пательні. Жодних екстра-інгредієнтів до суміші ентузіаст не додає. Педагог за фахом кілька років тому вперше спробував приготувати шедевр. Відтоді в такий спосіб його маленькі Грифон і Еліс вчать географію, зоологію, анатомію, і навіть грають на музичних інструментах, виготовлених за методикою кулінара-витівника. Нетривіального татуся, який неабияк уславився завдяки талантові, хочуть номінувати на звання найліпшого татуся року. Наполягають на цьому і синочок, і донечка турботливого американця.