Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 жовтня 2014, 12:59 Інше
Калейдоскоп курйозів
Калейдоскоп курйозів

В дитсадок у США дитина принесла героїн, Гітлер став мером міста в Перу, британці пропонують прибивати неслухняних дітей до столів. А ще у світі є люди, що навчилися пити каву з порожніх горняток.

За кандидатуру політика з гучним прізвищем Гітлер на місцевих виборах у Перу віддали голоси майже 15 тисяч людей. Ричард Гітлер Але Круз підкорив електорат міста Мольєндо відвертістю й щирістю своєї програми. Він критикує владу, прагне допомагати шахтарям та обстоювати права середнього класу. Перуанець каже - навряд чи є родичем диктатора. Принаймні, жодна з його бабусь не сповіщала нащадкам таких пікантних деталей свого дівоцтва.

***

З героїном - до дитсадка. У США 4-річна дівчинка прихопила з собою 250 пакунків з порошком і роздала дошкільнятам. Гадала, що то цукерки. Жоден з малюків не встиг розкрити згортка. Зілля забрали вихователі. Матір щедрої дитини одразу заарештували за звинуваченям у незаконному зберіганні наркотиків і наражанні на небезпеку життя неповнолітніх.

***

Прибивати неслухняних дітей гвіздками до столів. Так пропонують виховувати хлопчиків і дівчаток у пабі британського графства Бредфорширу. Офіціанти кажуть: почепили перед входом до закладу табличку з відповідною пропозицією, щоб малі не бешкетували. Чимало відвідувачів не зрозуміли англійського жарту й змушують керівництво покарати персонал за витівку. Один з обурених клієнтів вимагає посадовити за ґрати й самих власників пивниці.

***

Вкрав комп'ютера вартістю 2 тисяч доларів і розтрощив його, коли тікав з місця злочину. Грабіжник-невдаха потрапив в об'єктив камери спостереження на околиці Лондона. Охоронець згадує - відволікся на мить, як повернувся на пост, помітив, що Apple iMac зник. Дядечко каже: техніку пожертвували небайдужі люди. Ґаджет не новbй, працював з перебоями, хоч і був пристойний на вигляд. Після ж удару об асфальт навряд чи стане у пригоді крадієві.  

***

Ведучі вранішніх програм на американському телебаченні вміють пити каву? навіть не наповнюючи духмяним напоєм кухликів. Конфуз стався з диктором у Бостоні. Бері Барбенк, імовірно не встиг прокинутися, прихопив з собою чашку і збагнув, що осоромився, вже під час діалогу з колегою перед камерою. Курйоз неабияк потішив глядачів та збільшив рейтинги програми. 

***

У Бразилії посуд пропонують застосовувати для доброчинності. Відомий флеш моб ice bucket challenge там перейменували й додали до назви слово empty, тобто порожній. Активісти кажуть: селебриті і прості люди під час обливання крижаною водою марнують мільйони літрів аква-віти. Чимало ж країн відчувають нестачу ресурсів. Бразилійці зазначають - переказувати кошти й викладати в мережу відео на підтвердження досі актуально. Утім, останній тренд - жертвувати без втрат дорогоцінних крапель.