Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 жовтня 2014, 12:40 Інше
Добірка цікавинок для ранкового настрою
Добірка цікавинок для ранкового настрою

Побратися з самою собою. У британському графстві Девон дівчина? зневірившись у пошуках обранця, вирішила укласти шлюб без чоловіка. Запросила гостей, придбала сукню, виголосила обітниці. Користувачі в мережі дискутують, з феміністичних міркувань чи заради піару зважилася на відчайдушний обряд британка.

Взяти за дружину… різдвяну ялинку давно мріє британець Енді Перк з графства Вітширу. Його позаочі прозвали містером Різдво через надзвичайну, майже фанатичну пристрасть до цього свята. Чоловік щоденно сідає за накритий стіл, переглядає промову Королеви й смакує традиційну індичку. Каже, якось знудився влітку й подумав, чому б не прикрасити ялинку й не оздобити оселю різдвяними конфеті. Вже майже два десятиліття зелена красуня - одна з найліпших друзів британця. Тому він і прагне "узаконити" стосунки. Каже, одне "але" - жоден панотець не погоджується засвідчити шлюб.

***

У Дубаї прагнуть звести нанівець статистику ДТП й порушень правил дорожнього руху. Віднедавна тамтешні полісмени моніторять ситуацію на автошляхах за допомоги розумних окулярів Google-glass. Гарнітура дає змогу вартовим ладу одним поглядом визначати, чи не крадена бува машина. Дистанційно через інтернет пристрій звіряє номерні знаки з інформаційними базами інспекторів. Користувачі в мережі кажуть: від правоохоронців у столиці Об'єднаних арабських еміратів відтепер дійсно не втечеш. Бо навіть якщо окуляри не догледять якихось деталей, службові Ламборґіні або Астон Мартини, якими патрулюють вулиці, наздоженуть будь-якого несумлінного водія.   

***

Камера спостереження - у бюстгальтері, щоб відстежити, як часто сильна та слабка стать зважає на жіночі принади. У мережі виклали ролик з наочною демонстрацією роботи міні-спостерігача, вмонтованого в ґудзик. Автори відео прагнули не розважитися, а вкотре привернути увагу громадськості до онкозахворювань молочних залоз. Кампанію популяризують у 20 країнах Європи. Жартівливий спосіб має збільшити обізнаність про тяжку недугу й спонукати жінок частіше обстежуватися в мамологів.  

***

Туристичний імідж мексиканської столиці поліпшують рекордами Гіннеса. Останній встановив наймасовіший у світі парад ретро-мобілів. Ентузіасти доправили на показовий заїзд до двох тисяч вінтажних залізних коней - віком за 30 років. Окрім розкішних колекційних легковиків, взяли участь в авто-параді маршрутки й автобуси. Влада нарахувала до чверть мільйона глядачів, що споглядали за шикуванням і рухом учасників.

***

Поповнити реєстр видання Гіннеса прагнуть навіть зомбі. У графстві Західному Сасексі, в Англії, задля цього зібралося до двохсот ретельно загримованих під мерців сміливців і почали танцювати. Лячні персонажі кажуть: раніше ніхто не влаштовував саме такого масового дійства. Якщо ж представникам книги видасться шоу нечисельним - до Геловіну учасників більшатиме.