Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 вересня 2014, 20:30 Інше
Що цікавого сталося в світі
Що цікавого сталося в світі

Сховалася від грабіжника на даху власного будинку й там дочекалася поліції мешканка Лос Анджелеса. До речі, крадій теж не втік з місця злочину до прибуття правоохоронців.

Не під ліжком або в шафі, а на даху власного будинку. Мешканка Лос-Анджелеса так злякалася злодія, котрий зламав замка й почав нишпорити в її оселі, що втекла від нього аж на покрівлю двоповерхового житла. На щастя, наполохана господиня прихопила з собою телефона. Поліція миттєво прибула на виклик. Щоправда, не одразу зрозуміла, де крадій. Він теж подався на дах - чи то забракло свіжого повітря, чи то щоб позбутися свідка. Непроханого гостя схопили. З-за ґрат випустять, якщо заплатить 50 тисяч доларів застави.

***

Лондонські таксисти вкотре повстали проти сучасних технологій. Водії кебів нарікають на мобільний додаток для смартфонів, який буцімто відбирає в них хліб. Програма на кшталт лічильника вираховує вартість проїзду, дає змогу миттєво замовити машину, працює з неліцензованими перевізниками й пропонує інколи нижчі тарифи. Таксопарки не витримують конкуренції, страйками закликають владу зважити на їхні вимоги й заборонити використання американської новинки та альтернативних технологій. Раніше солідарність з британськими колегами виявили перевізники Мілана, Рима, Парижа, Берліна й Мадрида. 

***

Не гаяти часу в тиснявах, а вправлятися у фітнесі в метрополітені пропонують інші британські ентузіасти. Лондонський молодик виклав у мережу дивакувате відео з демонструванням своїх фізичних вмінь. Джеймс Гептонсел у незвичний спосіб здолав відстань від станції. Вискочив з вагона електрички, вибіг на вулицю й наздогнав пасажирів, заскочивши в той самий потяг. Усе встиг за хвилину. Британець зазначає - знову закладеться, щоб встановити новий рекорд метро-челенджу.

***

А ось в Італії віднедавна потурають примхам найвибагливіших пірнальників. Неподалік Венеції відкрили найглибший у світі басейн. Він сягає 42 метрів. Окрім велетенського тунелю, під водою облаштували печери й лабіринти. Відпочивальникам готелю, де сконструювали рекордсмена, ймовірно, до вподоби новинка. Номери зарезервовані до кінця року.