Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 серпня 2014, 21:42 Інше
На Рівненщині живодер забив собаку на шашлик
На Рівненщині живодер забив собаку на шашлик

У Здолбунові, що на Рівненщині, нетверезий 53-річний чоловік разом із приятелем убив ротвейлера й розчленував. Усе це скоїли перед очима в сусідів. Їх потім чоловік закликав до себе на шашлик з собачини. Страва, можливо, вдалася б, якби трупа тварини не забрали працівники міліції.

На шашлик із псини нетверезий Василь запрошував усіх сусідів. Та ось Людмила, коли почула скавучання і побачила муки чотирилапого, вчинила ґвалт.

Людмила, сусідка підозрюваного:

- Я зараз просто не можу говорити, як ця собака віщала. Він дві години її мучив, поки він її домучив. Він її просто там каструлею бив. Я вже вийшла на вулицю, то він і мені сказав, що ти будеш друга, якщо полізеш. Я не полізла. Потім він за моєю дочкою гнався - вона втекла.

Жінка викликала правоохоронців. Та чоловіка це не спинило. Наряд приїхав і поїхав, а нелюд взявся добивати пса. Сусіди зафільмували дії ката.

- Це, короче, тіп, який сидить от там, розделує собаку, а оце ще один, який каже, що йому немає що їсти, і він тупо буде зараз жрать свою собаку.

Обурені сусіди викликали міліцію вдруге.

Олександр Панасюк, керівник Здолбунівського РВ міліції:

- Наряд міліції виїхав на місце події в складі двох чоловік. Собака ще був живий. Коли працівники міліції вже відїхали з місця події, було повторно телефоном повідомлено про те, що він продовжив, він не припинив свої діяння. Посилений наряд міліції виїхав в складі слідчого. Було проведено огляд місця події. 

Труп собаки в чоловіка правоохоронці відібрали. Пояснити свій вчинок працівникам міліції нетверезий Василь не зміг. Знайти жорстокого доґгантера журналістам "Свідка" в місті не вдалося. Натомість мати підозрюваного стверджує, що так син рятував її.

Раїса, мати підозрюваного:

- Напився, да й різав. Собака пройти не давала, і мене кусала, і всіх.

- То він хотів просто захистити вас?

- Да. Не випускала мене. Ми дві каліки, інваліди.

Сусіди ж запевняють, що ротвейлер був мирний і людей не чіпав, навіть коли відривався й бігав дорогою. Тепер за знущання з тварини Василеві загрожують штраф або шестимісячний арешт.