Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 червня 2014, 23:06 Інше
У Рівному жінка наклала на себе руки через небажану вагітність
У Рівному жінка наклала на себе руки через небажану вагітність

У Рівному 26-річна жінка, коли дізналася, що вагітна, повісилась у ванній кімнаті на пелюшці. За інформацією міліції, містянка вкоротила собі віку, бо її співмешканець несхвально відреагував на новину про майбутнє поповнення.

Тіло Анастасії у ванній знайшла її мама. Вона негайно викликала швидку, та було вже пізно - нещасну врятувати не змогли. За фактом смерті в міліції розпочате кримінальне провадження. Поки що його кваліфікують за статтею "навмисне вбивство". Втім, сумнівів, що жінка наклала на себе руки, у правоохоронців немає.

Надія Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- На протязі свого життя вона нікому з рідних і близьких не говорила про те, що вона хоче покінчити життя самогубством, проте залишила передсмертну записку, в котрій написала про те, що в цьому житті вона абсолютно нікому не потрібна, крім власної доньки Анастасії, котрій наразі рік і три місяці, і вона взагалі не бачить сенсу життя. Ще в передсмертній записці вона намалювала два обличчя жінки.

Про дівчинку, кажуть сусіди, мати дбала добре. Загалом, вона була спокійною і врівноваженою. Що могло спонукати її заподіяти собі смерть - люди навіть не уявляють.

Галина, сусідка:

- Я з внучкою гуляю, то я бачила - вона гуляє, але нормальна, з дитиною. Гуляла, часто бачили, і бабушка без кінця гуляла, і дівчинка ухожена. Така спокійна вона була.

Тетяна, сусідка:

- Общались, хорошая мама. С коляской гуляет, с ребенком. Спокойная. Я не слышала, чтоб она прикрикнула там или даже с окна не слышала, чтоб они разговаривали. Спокойная мама.

А ось у міліціянтів версії трагедії є. Кажуть, напередодні трагедії молодиця дізналася, що вагітна.

Надія Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- Наразі ми не можемо сказати, який термін вагітності, через те, що саме в переддень вона взнала сама, що вона вагітна, і зателефонувала своєму співмешканцю, і повідомила про те, що вагітна. Проте, зі слів матері, він не дуже добре цю новину сприйняв. Мама розповідає про те, що між ними були як словесні, так і фізичні конфлікти неодноразово.

Тож міліція не відкидає доведення жінки до самогубства. Нещасну вже поховали. З ким залишиться її осиротіла маленька донечка, поки що невідомо.