Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2014, 12:25 Інше
Китайський дизайнер створює трансформерів з уламків автівок
Китайський дизайнер створює трансформерів з уламків автівок

Можна здати розбиту автівку на брухт. А можна - перетворити її на твір мистецтва. Як це зробив китайський ентузіаст, що вже багато років складає трансформерів - героїв однойменної відеосаги.

Двадцятип'ятирічний Янг Ї працював чотири місяці, щоб представити світу фінальний варіант своєї власної версії лідера автоботів - Оптимуса Прайма. Всі складові дванадцятиметрового гіганта - це старі частини зіпсованих вантажівок і легковиків. Ентузіастові допомагали двоє друзів. Вони вручну різали й змінювали форму металевих елементів майбутнього трансформера.

Янг Ї, дизайнер:

- Його груди зроблені з дверей і кабін. Голова й кінцівки - з великої апаратури, а спина - з паливних баків.

Це вже шістнадцятий трансформер Янга. Молодик витрачає купу грошей, щоб придбати нікому не потрібні частини автомобілів і скласти з них щось новеньке. Утім, мріє випускник Центральної Академії Образотворчого мистецтва про те, що якогось дня створить щось по-справжньому китайське.

Янг Ї, дизайнер:

- У Піднебесній величезна кількість неймовірних історій і міфів. Є багато героїв наукової фантастики. Та досі ми не змогли повною мірою використати надбання предків. Сподіваюся, що з часом я розроблю свій стиль і зможу збудувати оригінального по-справжньому китайського гіганта.