Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2014, 12:17 Інше
Закохані британці вивчають весільні традиції світу
Закохані британці вивчають весільні традиції світу

Одружуватися в кожній країні, до якої мандруєш. Так робить пара закоханих британців. Чоловік і жінка подорожують світом у пошуках ідеального місця для церемонії. Днями побралися в буремному Пакистані.

Традиційне пакистанське весілля стало для британців уже 66-м. Алекс і Ліза свого часу вирішили спробувати весільні обряди різних країн світу і вже потім побратися, на їхню думку, в ідеальному місці. Відтоді закохані мандрівники встигли жартома взяти шлюб у Лас-Веґасі, Марокко, й навіть на Батьківщині графа Дракули - в румунській Трансильванії. Втім, кажуть закохані, пакистанські традиції теж неабияк вразили.

Алекс Реллінг, наречений:

- Це дивовижно. Ми гадки не мали, що весілля тут стане таким незабутнім. За плечима в нас уже 65 церемоній. Проте ця - унікальна! Наш союз дійсно благословили.

Ліза Грант, наречена:

- Ми прибули до Пакистану з Ірану, потім мандруватимемо Індією. Прагнемо об'їхати всю земну кулю. І скрізь тішимося весільному розмаїттю.

Попри нестабільну ситуацію в цій частині Азії, молодята кажуть: жодних негараздів з безпекою не було. Місцеве агентство з урочистих подій, яке організувало свято для британців, у такий спосіб доводить: незважаючи на воєнні конфлікти, буремна країна має багату культуру та історію.

Організатор заходу:

- Важливо показати інший Пакистан. Тероризм його знеславлює. А ми доведемо, що здатні воскресити країну. Приміром, ці молодята дуже задоволені. Ми влаштувати для них справжнє національне весілля й радо вітатимемо всіх туристів для доброго іміджу нашої Батьківщини.