Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 травня 2014, 20:54 Інше
Події за кордоном
Події за кордоном

Потужні лісові пожежі вирують у Сполучених штатах. Через посушливу погоду вогонь за лічені години охоплює величезні території і вже впритул наблизився до жител. А в Росії п'яний кермувальник влаштував голівудські перегони Жигулями. 

Двадцять тисяч людей екстрено евакуюють у Каліфорнії. Лісові пожежі впритул наблизилися до житлових будинків. У найбільшій небезпеці - мешканці міста Сан-Дієґо. Нині площа займання перевищує 280 гектарів. Швидкому поширенню вогню сприяє аномальна спека та сильний вітер. Температура в реґіоні перевищує 40 градусів. Вирує полум'я й поблизу Санта Барбари. Там теж евакуюють людей. Пожежники про вся випадок поливають будинки водою. Задіяли авіацію.

***
Невідомий відкрив вогонь біля школи в американському місті Атланті. Поранен трьох учнів. Дітей доправили до лікарні, медики запевнили - загрози життю пацієнтів немає. Навчальний заклад на кілька годин оточили. Втім, гарячим слідом нападника не спіймали. Його шукають. Мотиви злочину поки невідомі.

***
Голівудські перегони влаштував п'яний кермувальник Жигулями в Саратовській області. Тонована "шістка" різко розвернулася перед КПП й помчала геть. Поліція кинулася навздогін, втім молодик на вимоги зупинитися не реагував. Щоб упіймати втікача, інспекторам довелося застосувати зброю. 22-річний порушник був нетверезий, до того ж без водійського посвідчення. Поліція вже з'ясувала: кермувальника за схожі витівки притягали до відповідальності й раніше.

***
Відомого канадського співака Джастина Бібера підозрюють у пограбуванні. До поліції Лос-Анджелеса надійшла скарга від дівчини, яка стверджує, що знаменитість нібито намагалася пролізти до її будинку. Виконавця поки не затримували й не допитували. Правоохоронці вивчають обставини інциденту. У поліції це вже не перший клопіт з Бібером. Торік його покарали за перегони серед міста в нетверезому стані.