Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 квітня 2014, 20:29 Інше
У Дніпродзержинську небайдужий водій врятував двоїх дітей
У Дніпродзержинську небайдужий водій врятував двоїх дітей

Ледь не загинули двоє дітей на Дніпропетровщині. 11-річний хлопчик і його 3-річна сестричка бавилися на подвір'ї. Батьків вдома не було. Якоїсь миті на малого впала металева труба, і він знепритомнів. Налякана дівчинка побігла шукати дорослих і за кілька хвилин потрапила на трасу, де дитину ледь не збила машина.

Водій маршрутки Сергій навіть не уявляв, з якої надзвичайної пригоди почнеться його робочий день. Він вже виїхав у рейс, у салоні було повно людей, аж раптом на мосту побачив підозрілого предмета. Лише наблизившись, зрозумів - це маленька дівчинка.

Сергій, водій маршрутки:

- Смотрю, он заплаканный стоит, ну истерика у ребёнка. Остановился, открыл двери, посмотрел по сторонам, взрослых не было, ну и в машину её.

Сергій заспокоїв малу та відвіз до міліції. Дівчинка назвала своє прізвище, тож правоохоронці швидко дізналися її місце мешкання. Виявилося, що Софійка разом із матусею та двома братиками гостювала в бабусі. Зранку жінки пішли у справах, двоє старших дітей залишилися без догляду дорослих.

Христина Кулик, керівник відділу Дніпродзержинського МУ міліції:

- Она одного ребёнка восьми месяцев отправила к соседям для присмотра, оставила у соседей. Мальчик 11 лет и девочка 3-х лет находились во дворе дома.

На подвір'ї гралися металевою конструкцією. Несподіванно труба впала і вдарила хлопчика по голові. Він миттєво знепритомнів. Злякавшись, Софійка вибігла на вулицю й почала шукати матусю. Так і потрапила на міст, де її й побачив шофер маршрутки. З міліції дівчинку забрала ненька. Жінка досі в шоковому стані: за один день ледь не втратила двох дітей - адже травмований син після операції перебуває в лікарні. Вчинок водія, не байдужого до чужого горя, називає героїчним.

- Я очень благодарна, что он ребёнка привёл моего в милицию. Что она нашлась, жива, здорова. Сергей Владимирович! Дай Бог Вам здоровьечка, что Вы такой есть человек, побольше бы таких людей!