Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 березня 2014, 13:39 Інше
Бородата британка пишається своєю зовнішністю
Бородата британка пишається своєю зовнішністю

23-річна британка припинила голити бороду, щоб бути сексуальною. Дівчина страждає від хвороби, яка стимулює надмірний ріст волосся. Раніше це неймовірно пригнічувало панянку. Та тепер вона  вважає, що пишна борода робить її жіночнішою.

З одинадцяти років Харнаам терпіла глузування та збиткування однокласників. Пишне волосся покривало все тіло дівчини - руки, груди, обличчя.

Харнаам Каур, володарка бороди:

- Під час розмови я завжди прикривала підборіддя рукою. А щоб приховати волосся на руках і грудях, носила мішкуватий одяг.

Газдіп, брат Харнаам:

- Якось Харнаам навіть не виходила з домівки. Вона була так пригнічена, що часто думала про самогубство.

Причиною аномалії стала хвороба - полікістоз яєчників. Один із симптомів недуги - підвищення в крові чоловічих гормонів - андрогенів, що й стимулюють надмірний ріст волосся.

Харнаам Каур, володарка бороди:

- Мені не допомагали ні епіляція, ні гоління, ні висвітлення. Волосся росло неймовірними темпами.

Життя Харнаам змінилося після того, як дівчина стала прихильницею сикхізму. Канони релігії забороняють позбуватися покриву на тілі. Тепер британка відрощує бороду й пишається своєю зовнішністю.

Харнаам Каур, володарка бороди:

- Я стала жіночнішою і навчилася себе любити.

На вулиці Харнаам часто плутають з чоловіком. Проте дівчина ним не почувається. Навпаки - купує яскравий жіночний одяг.

Суррендер, подруга Харнаам:

- Вона не соромиться носити спідниці, сукні і прикраси. А також робить манікюр.

Своєю історією Харнаам радо ділиться в мережі. Сподівається - це допоможе іншим жінкам стати впевненішими. Реакція на знімки й відео бородатої британки - неоднозначна. Деякі люди в коментарях погрожують спалити та закидати її камінням. Більшість представниць слабкої статі підтримують сміливу дівчину. А один чоловік навіть запропонував їй руку та серце.