Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2014, 23:36 Інше
Біографія самопроголошеного губернатора Донеччини
Біографія самопроголошеного губернатора Донеччини

Самопроголошений губернатор Донеччини Павло Губарев відзначає 31-річчя. Щоправда, святкового стола і кола друзів він сьогодні не побачить. Швидше за все, приємне товариство йому складуть слідчі Генеральної прокуратури в Києві.

Павло Губарев народився у Сєвєродонецьку. Самопроголошений губернатор має три вищі освіти, одружений, має трьох дітей. З 2007-го офіційно заробляє з реклами. Втім, знайти його агенцію за вказаною на офіційному сайті адресою не вдалося.

З юнацтва Губарев полюбляє бокс. Це відео датоване 2009-м роком. Він - у червоному захисному споряджені.

2-го березня під час мітингу під стінами Донецької облдержадміністрації людям роздавали листівки з інформацією про самопроголошеного губернатора.

- Свою борьбу с системой я начал в организации Русское Национальное Единство. Заниматься политикой не собирался, но государственный переворот и беспредел нацистских боевиков вынудили меня к этому.

Виявилося, що нинішній борець із псевдо-нацизмом сам сповідував справжній нацизм. Адже починав свою кар'єру… в ультраправій напіввійськовій структурі. Ця організація є членом всесвітнього союзу націонал-соціалістів - головного нинішнього носія гітлерівських ідей. Емблема - так звана давньоруська свастика. У деяких варіаціях на ній сидить орел. Павло Губарев з такою емблемою засвітився на фото й відео, що потрапили до мережі.

- Мы - миф, а миф непобедим. Более того: мифом становится все то, что мы даже придумаем.

Нині ж організація відхрещується від самопроголошеного губернатора Донеччини.

- Все еще поступают вопросы по Павлу Губареву. Всем отвечаем: состоял, сейчас не состоит.

Нині ж опікується долею Губарева скандально відомий російський політик Едуард Лимонов, екс-голова забороненої націонал-більшовистської партії Росії. В інтернеті він давав настанови проросійським мітингарям у Донецьку, як правильно визволяти самопроголошеного губернатора.

- Что делать? Поймайте одного СБУ, и спросите, где Губарев, если сомневаетесь. А я бы вошел в СБУ и проверил. Вы же народ!

У Донецьку ж люди, які знають Губарева, воліють мовчати. Представники організованого ним "Народного ополчення Донбасу" на контакт із пресою не йдуть. Лідер ополченців - у Києві. Проти нього відкрито кримінальне провадження одразу за трьома статтями: захоплення державної влади, зазіхання на територіальну цілісність і захоплення держбудівель.