Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 березня 2014, 10:22 Інше
НТН покаже  реаліті-шоу про справжніх чоловіків "Резервісти"
НТН покаже реаліті-шоу про справжніх чоловіків "Резервісти"

З 11 березня о 9.00 телеканал НТН покаже реаліті-шоу власного виробництва "Резервісти".  

Через двадцять років після завершення строкової служби нинішні комерційний директор, композитор, меблевик, мандрівник, ремонтник елітних авто, безробітний, приватний підприємець, інструктор гри на гітарі повертаються в армію. У діючу військову частину, в справжню казарму, під командуванням реальних командирів. І за кожним їх рухом цілодобово стежать відеокамери. У цьому проекті ви побачите справжню армію й справжніх чоловіків, реальні умови служби, бойові завдання й наряди по кухні.

Учасники пройшли суворий кастинг і до "призову" в резервісти не були знайомі між собою. Обов'язковою умовою участі була служба в армії. Серед  учасників – спецназовець Афгану, радист, ракетник, військовий водій і наіть стройбатовець.

"Резервістів" об'єднують лише вік і служба в Радянській Армії. За короткий час їм потрібно стати єдиним підрозділом і довести собі й глядачеві, що поки в інших шоу учасники з'їдають один одного за пару тисяч, сила в єдності.

НТН, у такий нелегкий для країни час, хоче показати молоді орієнтир для наслідування, як має виглядати справжній чоловік: бути готовим захищати свою Вітчизну будь-якої миті, володіти зброєю, вміти орієнтуватися на місцевості.

Один із авторів ідеї проекту "Резервісти", генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук підкреслює, що в програмі все справжнє: "Ми не влаштовували ні штучних випробувань, ні підставних конфліктів, все так, як має відбуватися в звичайному бойовому підрозділі. Єдина відмінність - резервіст може будь-якої хвилини за власним бажанням повернутися до громадянського життя. Для цього потрібно подзвонити перед камерами дружині або сину - й пояснити причину свого відходу".